Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει με μαγιό στην Κύθνο – Οι αρετουσάριστες φωτό

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουνίου 2022 17:12

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει με μαγιό στην Κύθνο - Οι αρετουσάριστες φωτό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή το τριήμερο του Άγιου Πνεύματος πραγματοποίησε ένα οικογενειακό ταξίδι στην Κύθνο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθε καλοκαίρι φωτογραφίζεται με μαγιό και μοιράζεται τις φωτο με τους ακολουθους της στα social.

Η παρουσιάστρια του Alpha διαθέτη ένα καλίγραμμο κορμί, προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά.

Αξίζει να τονίσουμε, ότι οι φωτογραφίες της ειναι συνήθως αρετουσάριστες.

«Από τα 18 μου άρχισα να προσέχω τι τρώω και να γυμνάζομαι. Μου αρέσει να είμαι λεπτή. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα πολύ βαριά φαγητά το βράδυ, ενώ δυο φορές την εβδομάδα καλομαθαίνω τον εαυτό μου με ένα γλυκό. Γενικότερα πίνω αρκετό νερό και κινούμαι πολύ», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Κυθνο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: H εξομολόγηση ψυχής για το θάνατο του πατέρα της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τα όσα είπε η Ζενεβιέβ για τον θάνατο της μητέρας της μίλησε και εκείνη από ψυχής για την δική της απώλεια από τον σημάδεψε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της για την ξαφνική απώλεια του πατέρα της πού χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το Πόσο πολύ σημάδεψε τη ζωή της.

«Εγώ αυτό που έπαθα τότε που χάθηκε ο μπαμπάς μου έτσι ξαφνικά σε τροχαίο δυστύχημα, είναι ότι πέρασα μια περίοδο που μπορεί να έπαιρνα τη μαμά μου να μην το σήκωνε, να ξαναέπαιρνα σε μισή ώρα και πάλι να μην το σήκωνε. Μπορεί να είχε δουλειά ή να είχε ξεχάσει το τηλέφωνο. Κατευθείαν έμπαινα σε αρνητικές σκέψεις.

Τι έχει πάθει, γιατί δεν το σηκώνει, που είναι, τι συμβαίνει; Αυτό το δούλεψα με ψυχανάλυση σιγά – σιγά γιατί σε πιάνει αγωνία επειδή έχεις ακούσει κάποια στιγμή από ένα τηλέφωνο ότι κάτι δε πήγε καλά με κάποιον άλλον». Η ζενεβιέβ μίλησε χθες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απώλεια της μητέρας της και πόσο την σημάδεψε στην πορεία της ζωής της.

«Πάω σε ψυχολόγο από το 2007 που έχασα τη μαμά μου. Έχασα τον κόσμο μου, η μαμά μου δεν ήταν απλώς η μαμά μου.

Ήταν η κολλητή μου, δεν είχα την ανάγκη να έχω φίλες, επειδή ήμουν και πολύ περίεργος άνθρωπος και κλειστός. Ζενεβιέβ Μαζαρί Η μαμά μου ήταν ο κόσμος μου όλος. Ταλαιπωρήθηκα. Με την κατάθλιψη η πρώτη άμυνα είναι ο πόλεμος.

Έχω μάθει τώρα να δέχομαι τη θλίψη μου, να δέχομαι αυτό που μου συμβαίνει, να κάνω τις ασκήσεις μου, να είμαι ανοιχτή στην θλίψη. Είναι η νέα μου κολλητή και θα μείνει πάντα μαζί μου.  Τα δύο χρόνια της πανδημίας ήταν δύσκολα γιατί το πρώτο πράγμα που σου κάνει η κατάθλιψη είναι να θες να απομονωθείς, να εγκλωβιστείς μέσα σου.