Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βάζει πλάτη στην Μαρία Αντωνά «Δεν είναι μία ευχάριστη κατάσταση, σου βάζουν ταμπέλα πριν τον γάμο»

4 Μαΐου 2022 10:15

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στήριξε δημόσια την Μαρία Αντωνά για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα μέσα στο Survivor για τον επικείμενο γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βάζει πλάτη στην Μαρία Αντωνά «Δεν είναι μία ευχάριστη κατάσταση, σου βάζουν ταμπέλα πριν τον γάμο».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε μέσα από την πρωινή της εκπομπή στον ALPHA και αναφέρθηκε σε όλον αυτόν τον κακό χαμό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης με επίκεντρο την συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη και τις αποκαλύψεις που κάνουν οι συμπαίκτες του.

Η παρουσιάστρια δήλωσε σήμερα το πρωί:

«Είχε δίκιο σε αυτά που είπε. Και είχε δίκιο που εκνευρίστηκε. Και πολύ είχε μείνει ψύχραιμη. Είπε ότι χρησιμοποιούν το όνομά της σαν να πληρώνεται κι εκείνη από το Survivor και ότι γενικώς όλοι κάτι υπονοούν για τον σύντροφό της και εκείνος όταν βγει θα βάλει τα πράγματα στη θέση του.

Άλλο να είναι κάποιος στον χώρο και άλλο ξαφνικά η σχέση του και η ζωή του. Ο γάμος της με τον Άρη θέλει να είναι κάτι πιο προφυλαγμένο. Δεν είναι μία ευχάριστη κατάσταση. Σου βάζουν μία ταμπελίτσα λίγο πριν παντρευτείς που δεν είναι κομψή και κολακευτική».

Την στήριξή του στη Μαρία Αντωνά εξέφρασε και ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος θα είναι και ο κουμπάρος στον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Τις τελευταίες ημέρες ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο επίκεντρο ροζ αποκαλύψεων για παράλληλη σχέση μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης με συμπαίκτρια του την ίδια στιγμή που στα πάτρια εδάφη η Μαρία αντωνά κάνει πρόβα γάμου ώστε να ενώσει την ζωή της με τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη.

Η Μαρία Αντωνά μέσα από την πρωινή εκπομπή του open είχε αναφερθεί σε όλες αυτές τις αποκαλύψεις λέγοντας:

““Δεν μου αρέσει που όλο αυτό τον καιρό ακούω το όνομα μου να παίζει μέσα στο παιχνίδι. Λες και γω είμαι παίκτης του Survivor, λες και έχω υπογράψει με το παιχνίδι, όλο αυτόν τον καιρό ακούω ότι συμμετέχω κατά μία έννοια και έναν τρόπο στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Να υπενθυμίσω λοιπόν, για ακόμα μια φορά, ότι η Μπέττυ με ρώτησε αν θέλω να παίξει αυτό το απόσπασμα και αν θέλω να συμμετέχω. Γιατί πολλές φορές και αυτό παρεξηγείται ότι η εκπομπή μπορεί να χρησιμοποιεί εμένα, τη δική μου συμμετοχή και το ότι είμαι εδώ για νακάνει νούμερα… Να απαντήσω λοιπόν και στο απόσπασμα αυτό το οποίο είδα το Σαββατοκύριακο και δεν μου άρεσε καθόλου! Εννοείται ότι η ομάδα μου με σέβεται και εγώ σέβομαι τον εαυτό μου.”