Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα με… τσάντα Dior!

12 Μαρτίου 2022 15:00

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα με... τσάντα Dior!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή με τσάντα Dior σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Η παρουσιάστρια έκανε τη βόλτα της με αθλητικό σύνολο και όλα τα βλέμματα έπεσαν στη τσάντα της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα με… τσάντα Dior!

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» χαλαρή και με αθλητικό σύνολο έκανε τη βόλτα της μιλώντας στο τηλέφωνο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φορούσε ένα μαύρο κολάν, μια ζακέτα σε άσπρο χρώμα, αθλητικά πουπούτσια και τσάντα του οίκου Dior.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρει τι θα ήθελε να κάνει σε περίπτωση που τελειώσει το «Happy Day»

Όταν τελειώσει κάποια στιγμή το Happy Day, έχεις σκεφτεί τι άλλο θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση;

Έχω σκεφτεί διάφορα πράγματα. Μου αρέσει πολύ το ζωντανό πρόγραμμα, οπότε θα ήθελα να παραμείνω σε μια ζωντανή εκπομπή γιατί θεωρώ ότι αυτό που συμβαίνει και διαμορφώνεται εκείνη τη στιγμή είναι κάτι που μπορώ να το υποστηρίξω πολύ καλά και είναι αυτό που μου ταιριάζει. Από εκεί και πέρα έχω μάθει στη ζωή μου να μη λέω όχι και να μη βάζω ταμπέλες.

Θυμάμαι όταν είχα πρωτοξεκινήσει στην ιδιωτική τηλεόραση, είχα πει ότι το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα θα ήταν μια εκπομπή με ζώδια γιατί δεν ξέρω αστρολογία και μία εκπομπή μαγειρικής.

Λίγα χρόνια μετά, όταν η Ζήνα Κουτσελίνη μου πρότεινε μια εκπομπή μαγειρικής, την έκανα. Ως παρουσιάστρια βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία, την έκανα.

Από τότε πήρα ένα μάθημα ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι ανοιχτή, τα κουβεντιάζω όλα, τα βάζω κάτω, τα επεξεργάζομαι και θα αποφασίσω όταν έρθει η στιγμή.