Σταμάτης Γαρδέλης: «Αν αθωωθεί ο Φιλιππίδης, θέλω να δω τι θα πουν όσοι έχουν στραφεί εναντίον του»

Συντάκτης: Newsroom

29 Δεκεμβρίου 2022 09:42

Σταμάτης Γαρδέλης: «Αν αθωωθεί ο Φιλιππίδης, θέλω να δω τι θα πουν όσοι έχουν στραφεί εναντίον του»

O Σταμάτης Γαρδέλης παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση υποστήριξης που έκανε προς τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ εξέφρασε την άποψή του και για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.

Μιλώντας για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο είπε: «Ωραία ήταν, τα είχε όλα. Το έργο ήταν συγχρονισμένο με την εποχή και τη θέση του Κιμούλη. Και ο κόσμος μέσα χειροκροτούσε και ο κόσμος έξω αντέδρασε, μια χαρά. Είναι μεγάλος ηθοποιός ο Κιμούλης και έχει κάνει σχολή».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε για τη δήλωση στήριξης που έκανε προς το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη: «Όχι, δεν το παίρνω πίσω, θεωρώ πως είναι από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Αν με ρωτήσετε για την προσωπική του ζωή, θα αποφασίσουν τα δικαστήρια. Αυτό που έχει συμβεί δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός. Βεβαίως να τιμωρηθεί αλλά εγώ τον λυπάμαι, είναι κρίμα. Λυπάμαι για όλο αυτό που έχει συμβεί. Είναι μέγας ηθοποιός αλλά δεν επιτρέπεται να δίνει τέτοιο παράδειγμα αν τα έχει κάνει όλα αυτά. Εγώ θέλω να δω αν αθωωθεί ο Φιλιππίδης, τι θα πουν όλοι αυτοί που έχουν στραφεί εναντίον του. Αν αθωωθεί, θα αποφασιστεί από το δικαστήριο και αυτό θα σημαίνει ότι το κατηγορητήριο δεν στέκει. Υπάρχει μια βιασύνη και έχουμε γίνει όλοι μας δικαστές. Εγώ δεν λέω είναι δεν είναι, περιμένω», είπε στο Λοιπόν.