Σταμάτης Γαρδέλης: Έγινε ξανθός και προκάλεσε χαμό στο «Πρωινό» λόγω… Φιλιππίδη!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Ιουνίου 2022 18:30

Σε μία σημαντική αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση προχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος έγινε ξανθός!

Ο γνωστός ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης θα λάβει μέρος στην παράσταση «Αριστοφάνης – Ηρώνδας: Contra Tempo». Για τις ανάγκες του ρόλου που θα ερμηνεύσει, υποχρεώθηκε να βάψει τα μαλλιά του ξανθά.

«Της μάνας μου δεν της άρεσε καθόλου που έβαψα το μαλλί. Διαβάζω πολύ, διαβάζω τους ανθρώπους, τη φύση, τα φαινόμενα.

Τώρα στη Θεσσαλονίκη είμαστε σχεδόν κάθε βράδυ μαζί με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τα πίνουμε. Είναι εξαιρετικός, κιμπάρης άνθρωπος», είπε ο Γαρδέλης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια στους Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, σημείωσε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να συνεργαστεί με τον δεύτερο παρά τα όσα του καταλογίζονται.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι εξαιρετικός ηθοποιός που έχει δημιουργήσει σχολή. Κι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι τεράστιος ηθοποιός. Τώρα, τι έχει συμβεί, θα το δούμε. Σαν τρελός θα συνεργαζόμουν μαζί του. Τι είναι αυτό το πράγμα που έγινε με τον Πέτρο;», δήλωσε.

Τα όσα είπε ο Γαρδέλης για τον Φιλιππίδη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των παρουσιαστών της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Εγώ παρακαλάω να είναι όλοι οι άνθρωποι αθώοι. Και ο Πέτρος να αθωωθεί. Από την άλλη, όμως, όταν κατηγορείται κάποιος άνθρωπος για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, δεν μπορεί να βγαίνει ο Γαρδέλης σαν να μην έχει δει τίποτα στην τηλεόραση και να λέει ‘τι είναι αυτό που συνέβη με τον Πέτρο;’. Τι δεν έχει καταλάβει; Κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού».

Και κατέληξε: «Μακάρι να είναι αθώος, το εύχομαι κι εγώ που τον γνωρίζω. Αλλά μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αθώος, δεν είναι… τι έχει γίνει με αυτόν τον άνθρωπο! Κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Πώς θα γίνει;».

Η Φαίη Σκορδά, τέλος, από την πλευρά της, υπογράμμισε: «Καταλαβαίνω ότι δεν έχει παρακολουθήσει τίποτα; Ο τρόπος που απαντά είναι ότι δεν έχω ιδέα ή δεν καταλαβαίνω αυτά που ακούω».