Άκου να δεις: ποιος αγαπημένος σταρ είπε «μπήκα Πίπης στον στρατό και βγήκα… Μαίρη Χρονοπούλου»

20 Νοεμβρίου 2018 09:42

Eίναι ένας άνθρωπος που λέει τα πάντα όλα χύμα και τσεκουράτα. Το χιούμορ του πολλές φορές είναι βιτριολικό. Τον λατρεύει, δεκαετίες τώρα, όλη η Ελλάδα. Τα σόου του τσακίζουν κόκαλα. Το καλύτερό του, δε, ότι δεν έχει μάθει να στρουθοκαμηλίζει. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τάκης ζαχαράτος

Αυτή τη φορά, όμως, ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε την γκράντε αποκάλυψη και βέβαια δεν θα μπορούσαμε πάρα να εστιάσουμε στις νέες του ατάκες. Ο Τάκης, λοιπόν, μίλησε για την περίοδο που ήταν φαντάρος. Μια περίοδο που ήταν απ’ τις καλύτερές του, εδώ που τα λέμε, αν και αναφέρθηκε στα αντικαταθλιπτικά χάπια και στην… απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, διευκρινίζοντας:

«Στον στρατό πήγα στα 18 μου. Περίμενε η μαμά μου ότι θα πάω εκεί και θα στρώσω. Εγώ την προηγούμενη βγήκα με φίλους, έγινα τύφλα και σε όλη τη διαδρομή από την Πάτρα μέχρι τα Γιάννενα κοιμόμουν. Μπήκα στο στρατόπεδο λες και πήγαινα εκδρομή. Υπήρχαν σκληρές στιγμές, αλλά εγώ πέρασα καταπληκτικά και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους.

Μάλιστα έκανα και ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας για να πάω στο Καρναβάλι της Πάτρας. Όχι που δεν θα πήγαινα Πάτρα και θα ήμουν σκοπιά στο Σιδηρόκαστρο! Θυμάμαι πατίκωνα το μαλλί κάτω από τον μπερέ για να μη φαίνεται και στο τέλος απολύθηκα με καρέ! Μπήκα Πίπης και βγήκα Μαίρη Χρονοπούλου», δήλωσε ο αγαπημένος.