Πώς μας αναστατώνει η Αφροδίτη στον Τοξότη κι ο Άρης στον Κριό

14 Ιανουαρίου 2019 17:39

Εβδομάδα που τα ‘χει όλα και όσοι το προηγούμενο επταήμερο αισθανθήκατε… στασιμότητα, μην ανησυχείτε διόλου: στις 18 Ιανουαρίου 2019, η Αφροδίτη στην 11° 53’ του Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στην 11° 53’ του Κριού προσφέρει διασκέδαση κι ενθουσιασμό μέχρι το πρωί σε κυριαρχικά (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και μεταβλητά (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 2ουδεκαήμερου. Την ίδια μέρα, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, ενισχύει τη δυσπιστία και την έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στο περιβάλλον τους κι αφορά κυριαρχικά και περισσότερο αυτά του 3ουδεκαημέρου. Επίσης, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει ανατροπές -και όχι ευχάριστες-ξανά στα κυριαρχικά και ειδικά αν γεννήθηκαν το 3° δεκαήμερο. Η επόμενη ενδιαφέρουσα αστρολογικά ημέρα είναι η 20ή Ιανουαρίου, οπότε η Αφροδίτη στην 14° 36’ του Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στην 14° 36’ των Ιχθύων «πριμοδοτεί» απιστία, εξαπατήσεις, διάψευση προσδοκιών, αλλά και ψευδαισθήσεις. Στην προκειμένη, θα πρέπει να προσέξουν να μην παρασυρθούν τα μεταβλητά και κυρίως του 2ου δεκαήμερου. Τέλος, την ερχόμενη Δευτέρα πια, 21η Ιανουαρίου, ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και φέρνει… θύελλες: σύγκρουση συμφερόντων, αδιέξοδο, ατυχήματα στα κυριαρχικά και περισσότερο σε αυτά του 2ου δεκαήμερου. Όσον αφορά τη χώρα μας, δεν φαίνεται πως θ’ αλλάξουν πολλά, εκτός αν υπάρξει κάποια «επιρροή» από τις ΗΠΑ, που, καθώς ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, θα βιώσουν πολλά αυτό το διάστημα…

SOS 

Αν… επιβιώσατε απ’ την έκλειψη της 6ης του μήνα, η οποία, πάντως, εδώ που τα λέμε, ε, δεν ήταν και τόσο «στριμμένη» όσο έδειχνε σε πρώτο χρόνο, όλα καλά. Οι Κριοί ας προσέχουν παραπάνω για μικροατυχήματα που θα «φρενάρουν» τα πλάνα τους (εφόσον συμβούν φυσικά) και περισσότερο στις 21/1, όπως και τ’ άλλα κυριαρχικά τη συγκεκριμένη ημέρα, οι δεσμευμένοι Ζυγοί τα λόγια τους και Σκορπιοί, όπως και Υδροχόοι και Ιχθείς την υγεία τους.

LUCKY IN LOVE 

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Άρη στον Κριό -τους πλανήτες που συνδέονται ευθέως με την… καρδιά μας-, οι Κριοί, όπως και οι Δίδυμοι που βρίσκονται απέναντι απ’ τους Τοξότες, «πριμοδοτούνται». Ακόμα, οι σόλο Καρκίνοι, οι μοναχικοί (μέχρι στιγμής) Τοξότες περισσότερο απ’ τους δεσμευμένους -και μάλιστα με διαφορά-, οι Αιγόκεροι και τέλος οι Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ 

Με Άρη κι Ουρανό στο ζώδιό σουαίρνεις πολλές πρωτοβουλίεςΣτον αντίποδαόμωςενδέχεται να υποστείς τις συνέπειες ενός «αντάρτικου» στα επαγγελματικάκυρίως αν επιμείνεις σ’ ένα συγκεκριμένο μοτίβο όχι μόνον εργασίαςαλλά και γενικότερα φιλοσοφίας και ζωήςΕπιπλέονθα δυσκολέψουν οι σχέσεις σου με πρόσωπα που παίρνεις τη στάση τους δεδομένηοπότεκαλό είναι να έχεις εναλλακτικές σε περίπτωση που ταπράγματα «ηλεκτριστούν». Το καλόότι η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη σε κάνει αρκετά τυχερό στα ταξίδια και τις εξόδους σουπράγμα που χρειάζεται να εκμεταλλευτείς προκειμένου και να ξεκουραστείςΑυτόεπιβάλλεται αφού είσαι απ’ τα περισσότερο… ταλαίπωρα ζώδια το τελευταίο διάστημαμολονότι τα οικονομικά σου παραμένουν ανθηράΌσον αφορά τα αισθηματικά σουτο δίπολο Άρηκαι Ουρανού σε «σπρώχνει»σχεδόν να επιλέξεις μια προοπτική διόλου «ασφαλή», η οποία, όμως, εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου «βολέματος». Επειδή μάλιστα πρόκειται για μια μάλλον καινοφανή κατάστασησίγουρα «θα πέσεις με τα μούτρα»! Για σέναπου βρίσκεσαι σε σχέσηφρόντισε να «τονώσεις»την κατάσταση προτού βαρεθείς περισσότερο και εσύ και το ταίρι σουτο καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το ταξιδάκι που λέγαμε στο lead που σε αφορά και να ξεχάσεις όλα σου τα άγχη, τα οποία σίγουρα σε απομακρύνουν κιόλας απ’ το έτερό σου ήμισυ.

ΤΑΥΡΟΣ 

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό συμβάλλουν στο να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες εις βάροςσου ενδεχομένωςκαθώς και ν’ αλλάξεις άρδην το κλίμα στην δουλειά σουύστερα από μια δική σουαιφνιδιαστική «κίνηση ματ». Από την στιγμή ωστόσο που δεν έχεις καμία απολύτως… όρεξη να προβείς σε κάτιτέτοιοτο πιθανότερο είναι να βιώσεις μια «ψυχρολουσία», γι’ αυτό έχε τουλάχιστον «απίκο» το όποιο plan bέχεις στον νου σουΠαράλληλα, βέβαια και μέχρι τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη ενισχύει τηναγοραστική σου δύναμηενώ σε κάνει παραλήπτη και σημαντικών δώρωνκάτι το οποίο βεβαίως και σεχαροποιείΆλλωστε, ποιος ή ποια δεν χαίρεται όταν παίρνει δωράκια και ειδικά αν πρόκειται για εκπλήξεις απόαγαπημένα του άτομα… Σχετικά τώρα με τα προσωπικά σουτα πράγματα δεν είναι τόσο «στρυφνά» όσο ίσωςσού φαίνονται σε πρώτο χρόνοΕίναι γεγονός πως στο περιβάλλον σου γίνονται ανατροπές και ακρότητες, πουίσως και να σε σοκάρουνόμωςστην πράξητελικά το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου κι αν είσαι μόνος/ηέχειςκάθε λόγο να ελπίζεις στα καλύτερααφού μπορείς να καρπωθείς οφέλη από την αλλαγή των δεδομένωνΠρέπειόμως κι εσύ να γίνεις πιο τολμηρός/η στις επιλογές σου κι όχι να κινηθείς με γνώμονα την συναισθηματικήασφάλειά σουΑν πάλι βρίσκεσαι σε μια κατάστασηετοιμάσου επίσης για αλλαγέςόχιωστόσοαπαραιτήτωςαρνητικέςΣημασία έχει ο βαθμός της δεκτικότητάς σου απέναντι σε μια νέα κατάσταση που θα βιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε γεμίζουν ενθουσιασμόου μπορείς όντως να μετουσιώσεις σεέργο μέσω μιας συλλογικής δράσης με «ρηξικέλευθο» χαρακτήραΑπό την άλλη πλευράβέβαιαμπορεί να διακοπεί απότομα μια τρέχουσα φιλία σουενώ καλό είναι να μην υιοθετήσεις «παραβατικές»πιθανόν πρακτικές παρασυρμένος από κάποιον φανατισμόούτε βέβαια να επιτρέψεις να συμβούν στην ζωή σου τέτοιες καταστάσειςΠαράλληλα έως και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη θα βελτιώσει θεαματικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σουκάτι που θα σε «φουλάρει» και θ’ ανακτήσεις το κέφι σου απέναντι στο επάγγελμα και τους συνεργάτες σουΑναφορικά τώρα με τα του έρωτοςασφαλώς και είσαι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του τρέχοντος διαστήματοςκαθώς η Αφροδίτη απέναντί σου σε πριμοδοτεί επικοινωνιακά, ένα, έτσι κι αλλιώς μεγάλο ατού σουΣτο διά ταύταη θετική αυτή αστρική θέση σε «ωθεί» να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και το ταίρι σουβάζοντας στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότηταςου δεν είναι και λίγαΊσως μάλιστα λάβεις μια χείρα βοηθείας από τον σύντροφό σουκάτι που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντάΑν πάλι είσαι μόνος, το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπομ’ εξίσου ενδιαφέρουσα κοινωνική και οικονομική θέσηΤέλοςο Δίας αφενός σε «προικίζει» με αισιοδοξίααλλά λεφτά μην περιμένεις και τόσα πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό μπορεί ν αλλάξουν τα πάντα σε σχέση με το κοινωνικό ή επαγγελματικό σου status, αρκεί κι εσύ να τολμήσειςξεπερνώντας ενδοιασμούς και ανασφάλειεςΑν, όμως, δεν πάρεις τις αναγκαίες αποφάσεις -πουέχε το στον νου σουδεν θ αρέσουν σε όλουςαυτό όμως δεν είναι ανάγκη να το λάβεις και υπ’ όψιν σου-, είναι πιθανό να βιώσεις ακραίες καταστάσειςΕπιπλέονείναι πιθανό να εξυπηρετηθείς από «ξένους», αλλά και να σου μπουν απρόσμενα εμπόδια από άτομα που δεν περιμένεις όχι στα επαγγελματικάγενικότερα στην καθημερινότητά σου και στη διεκπεραίωση διαφόρων υποχρεώσεων που έχεις.Από την άλλη πλευράμέχρι και τις 3/2 η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη θα διευκολύνει τα εργασιακά σουΊσως μάλιστα να πάρεις μια καλή άδειαπουόπως και οι Κριοίχρειάζεται ν αξιοποιήσεις για να χαλαρώσειςνα ξεχαστείς και γιατί όχι– προκειμένου να φύγεις για καμιά εκδρομούλα.Αναφορικά με τα αισθηματικά σου και ακόμα μια φοράθα σου πω ότι αν είσαι σόλουπάρχουν περισσότερες από πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι που θα σ εξιτάρει ανάμεσα σε σένα κι ένα συνεργάτη σου ή συνάδελφοΜάλισταένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να εξελιχθεί και σε «κούρα»αναψυχήςΑν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος ηκάνε πως δεν είδες και δεν άκουσεςαφού το ταίρι σου τώρα βρίσκεται μάλλον στον κόσμο του.

ΛΕΩΝ 

Άρης και Ουρανός στον Κριό «τονώνουν» τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου. Είναι, δε, πιθανό να έρθεις σ’ επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, που το βέβαιο είναι πως θα σ’ εξιτάρουν. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε αιφνιδιάσει, να σημειώσεις αλματώδη πρόοδο στις σπουδές σου ή να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να προκύψει από το πουθενά ένα νομικό ζήτημα ή μια ακραία κατάσταση στη ζωή ενός συγγενή σου που θα σε αγχώσει. Σκέψου, όμως, ότι το στρες δεν σου προσφέρει τίποτα παρά μόνον αν είναι δημιουργικό και χαλάρωσε δίνοντας την πιο πρακτική λύση – εφόσον βέβαια περνάει απ’ το χέρι σου. Παράλληλα και έως τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη σού υπόσχεται πολλές προσωπικές επιτυχίες, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αν επιδιώκεις να νιώσεις πιο ολοκληρωμένος/η κι ευτυχισμένος/η. Η Αφροδίτη ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία η επικοινωνία είναι αβίαστη. Από εκεί και ύστερα όλα γίνονται, χωρίς, ωστόσο, τουλάχιστον τώρα, να υπάρχουν τα εχέγγυα σταθερότητας. Αν πάλι είσαι σε μια κατάσταση που ενδεχομένως θέλεις να εξελίξεις, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πιέσεις, που δεν θα σου το επιτρέψουν τώρα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δε θα τη χαρείς. Απλώς, μπορείς και… καλύτερα αν -εννοείται- αφιερώσεις περισσότερο χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Για σένα Άρης και Ουρανός στον Κριό «δείχνουν» ευθέως πως πρέπει ν’… ανοίξεις τα μάτια σου. Με άλλα λόγια, σου «δίνουν» την ευκαιρία που αναζητούσες ν’ αλλάξεις επίπεδο στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει όμως κι εσύ να μην απαρνηθείς ολοκαίνουριες, ενδεχομένως κι άγνωστες σε σένα,  πρακτικές, αφού σήμερα κάθε τι το «παράδοξο» μπορεί να δικαιωθεί, σε αντίθεση με τ’ «αναμενόμενα» ή τις «πάγιες τακτικές», που πλέον αγγίζουν το τετριμμένο, άρα και μη ενδιαφέρον. Από την άλλη και με τη σειρά της, η  Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί την εξέλιξη οικογενειακών θεμάτων: πρόκειται για μια θέση που θα μπορέσεις ν’ αξιοποιήσεις έως τις 3 του επόμενου μήνα, καθώς μετά θα «πάει βόλτα» στον Αιγόκερω. Αν, λοιπόν, επιδιώκεις ν’ αλλάξεις κάποια πράγματα στα ενδοοικογενειακά σου, τώρα μπορείς. Να σου πω εδώ βέβαια πως ο ίδιος πλανήτης το συγκεκριμένο διάστημα «περπατάει» στον 4ο ηλιακό οίκο σου, προϊδεάζοντάς σε να μειώσεις τις εξόδους σου και να δώσεις προτεραιότητα σε όλα εκείνα τα τρυφερά και ωραία που μπορεί να γίνουν παρέα με το ταίρι σου στη «φωλίτσα» σας. Με άλλα λόγια, αν είσαι σε σχέση, δεν έχεις παρά να χαρείς τον έρωτά σου στο «homesweet,home», ενώ αν παραμένεις σόλο και θέλεις μια νέα αρχή στα προσωπικά σου. όλα μπορεί να ξεκινήσουν μ’ ένα δείπνο! Για το μέλλον, πάλι, δεν ορκίζομαι – για τίποτα. Εξάλλου, ως Παρθένος, είσαι κι ασταθής, άρα, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

ΖΥΓΟΣ 

Ταξίδια, εκδρομές και μια περιπετειώδης Αφροδίτη στον Τοξότη που σε «σπρώχνει» να ζήσεις τα πάντα όλα και τα πάντα τώρα σού φτιάχνουν τη διάθεση, σε «απογειώνουν». Συγκράτησε, όμως και εσύ τον ενθουσιασμό σου. Εξάλλου, ο Άρης και ο Ουρανός απέναντί σου, στον Κριό βεβαίως-βεβαίως, σε ωθούν να «πατήσεις πόδι» και ν’ αλλάξεις υπέρ σου το πλαίσιο των συνεργασιών σου, επιλέγοντας πρόσωπα που έχουν το «τσαγανό» για να σ’ ακολουθήσουν σ’ ένα σχετικά ριψοκίνδυνο εγχείρημα, που, πιθανό παρέα μ’ ένα Καρκίνο, έχετε «χτίσει» από κοινού. Για τον ίδιο λόγο, βέβαια, μπορεί και να διακοπεί μια τρέχουσα συνεργασία σου, από την άλλη πλευρά όμως, το σύμπαν θα σου φέρει ένα «δυσπρόσιτο» ή ιδιότροπο άτομο, που θα σε στηρίξει σε ένα εγχείρημά σου. Ίσως είναι και το «καβουράκι» που λέγαμε πριν, αφού φαίνεται ότι αυτό το διάστημα όλα τα «κυριαρχικά» -Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι- έρχεστε ολοένα και πιο κοντά σε κάθε τομέα. Τα παραπάνω, φυσικά, καλό είναι να γίνουν έως τις 2 Φεβρουαρίου, καθώς τα πάντα θ’ αλλάξουν από την επομένη, με την έλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Κατά τ’ άλλα κι αναφορικά τώρα με τα αισθηματικά σου, κάτι ξαφνικό «ψήνεται» και θα έχει επιτυχία. Αν όμως έχεις δεσμό, η «άλλη πλευρά» θα σε ταλαιπωρήσει αφάνταστα. Ίσως, δε, έρθεις και σε οριστική ρήξη με το, ως τώρα, ταίρι σου και δη εκ του μη όντος. Σκέψου, όμως, ότι ειδικά σχετικά με τα ερωτικά, τα πάντα γίνονται για καλό. Μόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Κριό, αποφασίζεις ένα διόλου απλό και προβλεπόμενο (για τους άλλους) επαγγελματικό «άλμα»: παρά το ρίσκο του, θ’ αποδειχθεί τελικά «κίνηση ματ» έναντι των ανταγωνιστών σου. Ίσως μάλιστα εκσυγχρονίσεις ριζικά τον εξοπλισμό σου. Αν, όμως, δεν κινηθείς «αστραπιαία» μπορεί να πέσεις εσύ θύμα μιας ανεπιθύμητης ανατροπής.  Επιπλέον, σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου καλό είναι να αλλάξεις τακτική, υιοθετώντας μια πειραματική εφαρμογή. Παράλληλα βέβαια, μέχρι και τις 3/2, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, κάτι που, όπως είναι επόμενο, σε ανεβάζει ψυχολογικά, καθώς βλέπεις ότι οι κόποι σου πιάνουν τόπο. Σχετικά με τα προσωπικά σου τώρα, η Αφροδίτη στον 2ο  ηλιακό οίκο σου έχει όλη την καλή πρόθεση να «δέσει» μια προσωπική σχέση σου ή απλώς να την… ξεκινήσει, διαμέσου ανταλλαγής ή προσφοράς δώρων. Από την άλλη πλευρά, όμως, το κλίμα δεν είναι συμβατό με τους κανόνες που συνήθως θέτεις στην προσωπική σου ζωή: επί τούτου, λοιπόν, πρόσεξε μήπως μια απότομη ή «αψυχολόγητη» κίνησή σου συμβάλλει σε μια ένταση που σίγουρα θα μπορούσε ν’ αποφευχθεί – και η οποία, αν δεν την κοντρολάρεις, οδηγήσει, στο φινάλε, σε γερό τσακωμό κι απομάκρυνση με το ταίρι σου. Τέλος, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σύλλεγε κάθε πληροφορία σχετικά με την εργασία σου: θα σου χρησιμεύσει στο εγγύς μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε «ωθούν» να πάρεις ένα δημιουργικό ρίσκο και να «σπάσεις το απόστημα» στα προσωπικά σου. Καλό είναι, όμως, να ξέρεις ότι έχεις να δώσεις μάχες με αντιπάλους που σε ανταγωνίζονται. Γι’ αυτό, βάλε σε πρώτο πλάνο όλα εκείνα που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τον «σωρό», όσο κι αν αυτό ενοχλήσει κάποιον οικείο σου. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε σοκάρει με τις επιλογές του – και όχι ευχάριστα. Επειδή, όμως, σε διακρίνει όταν θέλεις και διπλωματικότητα, επιστράτευσέ την κι επιχείρησε να το κάνεις να επαναλειτουργήσει λογικά. Παράλληλα, μέχρι και τις 3/2, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θ’ αναδείξει τη γοητεία σου ως «διαβατήριο» για πολλούς προορισμούς: αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς τόσο για να προωθήσεις την εργασία σου και να (ανα)δείξεις τα προσόντα σου, όσο και για να μεταπείσεις κάποιους ν’ αλλάξουν συμπεριφορά απέναντί σου. Εννοείται, και για να κατακτήσεις κάποιο πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει. Είναι, πάντως, σχεδόν σίγουρο ότι στο προσεχές διάστημα θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο, πρόθυμο να σε καλύψει οικονομικά και κοινωνικά, σε συναισθηματικό επίπεδο, όμως -έχε το στον νου σου-, στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να καλυφθείς. Αντίθετα, κάποια πράγματα θα σε ξενίσουν. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μια σχέση, οι όροι της αλλάζουν έτσι ξαφνικά. Βέβαια, φαίνεται πως θα γυρίσουν όλα υπέρ σου, όμως, όχι σ’ ένα… λεπτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αν τη… γλίτωσες στις 8 Ιανουαρίου απ’ το τετράγωνο Ερμή-Άρη, που ανέδειξε έχθρες κι αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν, είναι βέβαιο πως κρατάς τα «πειστήρια» στα χέρια σου και πλέον λειτουργείς ή θα λειτουργήσεις άμεσα καταπληκτικά στα εργασιακά. Είναι δεδομένο πως κάποιες συνεργασίες που δεν απέδωσαν τ’ αναμενόμενα, αν δεν διακόπηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, θα διακοπούν άμεσα. Και παρότι η οριστική διακοπή των «διπλωματικών σχέσεων» θα σου αρκούσε, ίσως τελικά δράσεις και ως «καταλύτης» παίρνοντας πάνω σου μια υπόθεση που ακόμη κι αν δεν σε αφορά άμεσα και η οποία, όμως, αντίκειται σε κάθε έννοια δικαίου. Αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να το προσέξεις ιδιαίτερα, αφού η «εκδίκηση» δεν έχει απολύτως κανένα νόημα κι εσύ θα πρέπει να κοιτάξεις την πρόοδό σου. Εκτός κι αν σου χρωστάνε χρήματα, οπότε έχεις κάθε λόγο να διεκδικήσεις τα δεδουλευμένα σου και ό,τι άλλο θεωρείς πως (σου) χρειάζεται. Από την άλλη πλευρά, Άρης και Ουρανός στον Κριό εξυπηρετούν τις οικονομικές βλέψεις σου, είτε πρόκειται για αγορές-επενδύσεις, είτε για τη ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα έμβασμα, κάτι που προφανώς θα σε απογειώσει ψυχολογικά. Στα αισθηματικά σου τώρα, αν είσαι σε σχέση δεν έχεις παρά ν’ απολαύσεις τον έρωτά σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, προετοίμασε το έδαφος για μια σχέση που σε ενδιαφέρει, απλώνοντας προς το παρόν τα «δίχτυα» σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Όλοι και όλες «δουλεύουν» για την αναγνώριση και την πρόοδο σου. Επιπλέον, φαίνεται πως η επικοινωνία σου μ’ ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο και τα σχέδιά σου. Παράλληλα, βέβαια, καλείσαι καταρχάς να μη… βιάζεσαι σε τίποτα και δεύτερον να μην αμελήσεις την υγεία σου και ν’ αποφύγεις τις διατροφικές καταχρήσεις. Επιπλέον, τ’ άστρα σε «ωθούν» να επικεντρωθείς στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου και στην αποκάλυψη κάποιων «υπόγειων» διαδρομών, κάτι που μπορεί να σχετίζεται και με τη δουλειά σου και γενικότερα με τον επαγγελματικό σου κύκλο – εντός κι εκτός «χωρικών υδάτων». Τώρα και αναφορικά με τα προσωπικά σου, σε καμία περίπτωση δεν θα σου έλεγα πως δεν «αβαντάρεσαι»: το θέμα, πως όλα είναι ανοικτά αλλά και διόλου σταθερά ή αξιόπιστα, κάτι που έχει να κάνει τόσο με τις δικές σου διαθέσεις όσο και μ’ εκείνες των άλλων, οπότε μη βιαστείς σε καμία περίπτωση να θεωρήσεις μια κατάσταση ως δεδομένη. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση, η τάση σου ν’ αναζητάς… νέα πρόσωπα για να «παίξεις», μπορεί εύκολα να σε βάλει στην διαδικασία μιας παράλληλης κατάστασης, έστω και νοερά. Όχι φυσικά ότι εσένα κάτι τέτοιο θα σε βλάψει, καθώς είσαι σε φάση που, ούτως ή άλλως, η εργασία σου προέχει, αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν θα δώσεις και «ρεσιτάλ» γοητείας εφόσον το επιθυμείς. Με άλλα λόγια: όλα καλά, όλα ανθηρά κι αν «φρενάρεις» και τις καταχρήσεις, τα πάντα σούπερ.

ΙΧΘΥΕΣ 

Είναι από πολύ πιθανό έως σίγουρο ότι θα δημιουργηθεί μια αναταραχή στο φιλικό περιβάλλον σου. Ίσως, όμως, να πρόκειται για ένα «επείγον» συμβάν που αφορά ένα φίλο ή μια φίλη και κατά τη διάρκεια του οποίου θα κληθείς να βοηθήσεις. Κάνε το, ειδάλλως υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθείς από τα πρόσωπα που εμπλέκονται μ’ αυτό το γεγονός. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις ζημιά -μικρή ή μεγαλύτερη- εξαιτίας της δράσης παρανόμων ή περιθωριακών ομάδων, ενώ κιόλας περπατάς ή οδηγείς αμέριμνος/η. Γι’ αυτό, πρόσεχε τα πάντα και τους πάντες! Παράλληλα, ευνοούνται παρασκηνιακές επαφές και συναντήσεις για ποικίλα θέματα και κυρίως αναφορικά με τα επαγγελματικά σου. Ενδέχεται, δε, να «ξεμπλοκάρει» μια διαδικασία που σε ταλαιπώρησε, η υγεία σου, ωστόσο, παραμένει ασταθής και χρειάζεται ακόμα προσοχή και μέτρο αναφορικά με καταχρήσεις. Σχετικά τώρα με τα της προσωπικής σου ζωής, κάποιος/α μπορεί να σου δείξει το ενδιαφέρον του/της, δωρίζοντάς σου κάτι όμορφο. Το πιθανότερο, όμως, είναι να μην πρόκειται για το πρόσωπο που θα ήθελες, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία. Επιστράτευσε, λοιπόν, σε τέτοια περίπτωση τη διπλωματία σου. Επιπλέον, μπορεί να απορροφηθείς με θέματα φίλων και γνωστών, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σου. Πρόσεξε και εδώ, ωστόσο, αφού οι αντιδράσεις από τις άλλες πλευρές δεν θα είναι οι αναμενόμενες κι εκεί που πας για να βοηθήσεις, ίσως κατηγορηθείς!