Μετά τη Νέα Σελήνη, τι; Εβδομαδιαίες, αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Δημοσιεύθηκε: 03/02/2019 19:49
Μετά τη Νέα Σελήνη, τι; Εβδομαδιαίες, αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Mια εβδομάδα χωρίς πολλές-πολλές «δύσβατες» ξεκινά αύριο. Μετά τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο -όπως γράψαμε, επηρεάζει σταθερά και κυριαρχικά- πάμε καταρχάς στην 6η Φεβρουαρίου. Τότε, η Αφροδίτη στην 25° 07’ του Υδροχόου σ’ εξάγωνο με τον Ουρανό στην 25° 07’ του Κριού προμηνύουν ξαφνικές καινούριες γνωριμίες και

κεραυνοβόλους έρωτες. Συναρπαστικές εμπειρίες ή και/εκπλήξεις. Ποιοι είναι οι ευνοούμενοι των άστρων; Τα ζώδια του Σταθερού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και του Παρορμητικού σταυρού, (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), κυρίως, δε, αν έχουν γενέθλια το 3ο δεκαήμερο.

Το τρίτο δεκαήμερο

Εδώ μάλιστα να σας πω -αν δεν το διαπιστώσατε ήδη- πως, γενικά, οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, το προηγούμενο επταήμερο ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο απ’ τους άλλους. Εξόν κι αν ήταν τόσο πια ευνοημένοι απ’ τις άλλες θέσεις των πλανητών στον γενέθλιο χάρτη τους.

Οπότε, τους αξίζει, έστω κάτι πρόσκαιρο, αλλά υπέροχο – και με το παραπάνω. Βέβαια, ακριβώς αυτή η θέση μπορεί να κάνει τον Αλέξη Τσίπρα, καθότι Λέων, ν’ αρχίσει να «αιθεροβατεί» και να ποντάρει πιο πολύ στο Νόμπελ Ειρήνης. Πλην όμως, όπως θα έλεγα σε κάθε Λέοντα (τους ταιριάζει, είναι το μότο τους και γι’ αυτό τους αγαπάμε, όχι απαραιτήτως τον πρωθυπουργό…): «άσ’ τον να… αισθάνεται».

Τέλος, επειδή «βερμπάλα» μάς έπιασε σήμερα, πάμε και στην 10η/2: ο Ήλιος στην 22° 10’ του Υδροχόου, σε τετράγωνο με τον Δία στην 22° 10’ του Σκορπιού φέρνει καλοτυχία. Παράλληλα, όμως, «πουσάρει» σ’ επιπολαιότητες και σπατάλες… Ποιους; Τα σταθερά ζώδια – πάλι του γ’ δεκαήμερου. Υπομονή.

SOS

Λέοντες, προσοχή στην υγεία σας, όπως και εσείς Αιγόκεροι και Ψαράκια. Mείνετε μακριά από καταχρήσεις κι αν έχετε «θεματάκι» με τη διατροφή σας ή ο,τιδήποτε άλλο, εξετάστε το λεπτομερώς. Καρκίνοι, προσοχή στα «κομπλιμέντα» αν είστε δεσμευμένοι, ίσως υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο love story σας – ιδίως αν το ταίρι σας δεν σας έχει «καλομάθει», να είστε βέβαιοι γι’ αυτό. Τέλος, Σκορπιοί, ψάξτε ενδελεχώς τα παρασκηνιακά ντιλ στα επαγγελματικά σας.

LUCKY IN LOVE

Oι Κριοί -ειδικά οι σόλο, όπως επίσης οι Δίδυμοι-οι δεσμευμένοι, καθώς και οι singles Λέοντες (μακράν), όπως και οι Παρθένοι που βρίσκονται σε σχέση. Καρκίνοι και Παρθένοι, από την πλευρά τους, θα έχουν τη δυνατότητα μιας νέας γνωριμίας, όπως εξάλλου και Τοξότες και Υδροχόοι, δίχως, όμως τη σιγουριά μιας σχέσης. Απλώς, θα περάσουν καλά. Το ίδιο και οι Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ

Οι επαφές και οι μετακινήσεις έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή σου και αυτή την εβδομάδα. Και ναι μεν είσαι «νευρώδης» φυσιογνωμία, χρειάζεται, όμως, στο διά ταύτα να χαλαρώσεις και λίγο. Aυτά προκειμένου ν’ αντεπεξέλθεις στις «υψηλές» απαιτήσεις της εργασίας, της οικογένειας, αλλά και της σχέσης σου – εφόσον δεν είσαι σόλο. Κατά τ’ άλλα, τ’ άστρα προάγουν τη φιλομάθειά σου. Είναι, δε, επόμενο -με τέτοια… λόξα που σε διακρίνει αυτό το φεγγάρι- να «φρεσκάρεις» ή να μάθεις νέες τεχνικές σχετικά με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες/τα χόμπι σου και να εξαντληθείς. Ναι, και από την πολλή μάθηση! Ειδικά αν πρόκειται να κάνεις και κάποια σχετικά παρουσίαση, το πιθανότερο είναι να μην κοιμάσαι καθόλου αυτές τις μέρες.

Πρόσεχε, ωστόσο, λιγάκι: όλα «παραπέμπουν» σε μικρολαθάκια ή αφηρημάδες, ιδιαίτερα σ’ επαγγελματικά θέματα, όπου τα φαινόμενα μπορεί και ν’… απατούν! Αν θες να δραπετεύσεις απ’ όλα αυτά, δεν έχεις παρά να «πετάξεις» πάνω από το πρόβλημα, δίνοντας έμφαση στις καλλιτεχνικές κλίσεις σου. Ή σ’ ένα ταξίδι. Το είπαμε, εξάλλου: οι μετακινήσεις αβαντάρονται. Στα ερωτικά σου, για το γκράντε φινάλε, όπως αρμόζει σ’ ένα καθαρόαιμο Κριάρι, ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί. Αν είσαι σε σχέση, λοιπόν, κράτησε τις αποστάσεις σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να διαλέξεις ανάμεσα σε «κονβόι» υποψηφίων.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποκαθιστάς την ισορροπία στα οικονομικά σου ή/και κάνεις μια ρύθμιση επωφελή για κάθε πλευρά. Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνουν χρήσιμες και διερευνητικές συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα που σε «καίνε», ενώ δεν αποκλείεται να μεσολαβήσει κάποιος/α υπέρ σου. Παράλληλα, γίνεσαι πιο ευαίσθητος/η απέναντι σε πάσχοντες, καλό είναι, όμως, να εξαντλήσεις τη βοήθειά σου σ’ εμψυχωτικές κινήσεις και μόνο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα έχεις την τάση να εντρυφήσεις σε θεάματα, διαβάσματα ή ακροάματα, κάτι που σαφώς θα ευχαριστηθείς και μάλιστα θα μεταφέρεις αυτή τη διάθεση και στο περιβάλλον σου.

Στα προσωπικά τα δύσκολα και κυρίως αν είσαι σε σχέση: όλα συγκλίνουν στο να δημιουργηθεί μια κρίση – έχει να κάνει μ’ εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και τον/τη σύντροφό σου. Μάλιστα, παρά τις όποιες προσπάθειες σου να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις, το ταίρι σου δεν δείχνει να πείθεται! Αν, όμως, είσαι μόνος/η, εξάσκησε το ταλέντο σου να κάνεις τους άλλους να περνούν όμορφα και θ’ «ανταμειφθείς». Για τα επιμέρους, οι γεννημένοι το α’ δεκαήμερο του ζωδίου σας, προσοχή στις «ηλεκτρισμένες» καταστάσεις αν είστε σε σχέση, οι τού β’ εκμεταλλευτείτε την αστρική εύνοια για καινούριο δεσμό -και απολαύστε ό,τι είναι να συμβεί και, να δείτε, θα συμβεί- και εσείς, του γ’, αρπάξτε επαγγελματικές ευκαιρίες με το «καλημέρα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεται να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, αφού μέσω τρίτων, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, μπορείς να βρεις λύσεις σε πολλά προβλήματά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, που φαίνεται ότι θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Ακόμα, ευνοείσαι και αναφορικά με κάθε δράση που απευθύνεται στο κοινό. Εν τω μεταξύ, ωθείσαι ν’ αποκτήσεις κάτι που συνδυάζει τη χρησιμότητα με την καλλιτεχνική αξία. Από την άλλη, ωστόσο, μη βιαστείς να προβείς σε αγορές -ειδικά ασύμφορες- ή επενδύσεις. Γενικότερα, χρειάζεται να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε υλικές υποσχέσεις ή «προοπτικές», που μπορεί να έχουν ωραίο «αμπαλάζ», αλλά που μάλλον σύντομα θα διαπιστώσεις ότι είναι απατηλές.

Σχετικά με τα προσωπικά σου, αν είσαι μόνος/η, η «παιχνιδιάρικη» διάθεσή σου, σε συνδυασμό με τα προσόντα σου είναι πιθανό να προσελκύσουν ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο. Αυτό σαφώς και σε κολακεύει. Μάλιστα, μπορεί να έχει και συνέχεια. Ίσως να ενοχληθείς, όμως, από την αναπόφευκτη… δημοσιοποίηση του θέματος. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση, η τάση σου ν’ απομονώνεσαι και να συμπεριφέρεσαι «κάπως» στην «άλλη πλευρά», απλώς γιατί δεν σε ικανοποιεί μια υπάρχουσα κατάσταση, μπορεί να μεταφραστεί ποικιλοτρόπως απ’ το ταίρι σου. Μάλλον αν δεν σε κερδίζει κάτι, θέλεις να «τεστάρεις» κάτι νέο. Αν, όμως, δεν έχεις τέτοια πρόθεση, μην προβείς σε υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη συγκεκριμένη περίοδο ισχύει -και με το παραπάνω- το «η ισχύς εν τη ενώσει». Άρα, αν κάτι σού «στραβώνει» στα επαγγελματικά, γενικά στα πλάνα κι ολόκληρη τη ζωή σου, να το εξωτερικεύσεις. Κι αν, βέβαια, ψάχνεις για δουλειά, απλώς… δημοσιοποίησέ το κι όλο και κάτι «συμπαθητικό» θα προκύψει. Ίσως, δε, και με προοπτικές για το μέλλον. Βέβαια, κάποιες πτυχές όσον αφορά ακόμα και τις υπάρχουσες συνεργασίες σου, παραμένουν αδιευκρίνιστες. Καλό, ωστόσο, είναι, ακριβώς για να μη διαμαρτύρεσαι στην πορεία, να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» σύντομα. Όπως και να ‘χει και σ’ όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, η «δικτύωση» είναι η λέξη-κλειδί της εβδομάδας για σένα.

Σχετικά με τα προσωπικά σου, στην επόμενη φάση, αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί ν’ αγγίξει κάποιες από τις «ευαίσθητες χορδές» σου. Βέβαια, οι συνθήκες είναι πιθανό να μην επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Επομένως, κάνε υπομονή. Ακόμη, όμως και μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον αρκεί να σε ανεβάσει ψυχολογικά και να συντελέσει στο να ονειρευτείς – αυτό είναι, προς το παρόν, το ζητούμενο. Έτσι, για να «τονωθείς» – επειδή κιόλας αυτό σού λείπει. Αν, πάλι, είσαι σε σχέση, πρόσεξε μήπως πίσω από τα ωραία λόγια κρύβεται κάτι, τρίτο πρόσωπο δηλαδή. Κυρίως αν το ταίρι σου δεν σ’ έχει συνηθίσει σε τέτοια… Τέλος, εσύ, του β’ δεκαήμερου, δούλεψε παραπάνω για ν’ αμειφθείς όσο αξίζεις.

ΛΕΩΝ

Έρχεσαι πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους προβληματισμούς. Ίσως, μάλιστα, μέσω αυτής της επικοινωνίας «προκύψουν» αλήθειες που σε «καίνε». Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, επιβάλλεται να είσαι πιο καχύποπτος/η στα εργασιακά σου, αφού θα λάβεις «πλάνες» υποσχέσεις, που απλώς αποσκοπούν στο να εφησυχάσεις. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να «πέσεις» πάνω σε μια κομπίνα. Μη βιαστείς να τη «φέρεις στην επιφάνεια», όμως, αν έχεις τέτοια διάθεση. Καλύτερα αποχώρησε… διακριτικά και κοίταξε το συμφέρον σου. Μόνο. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής: τ’ άστρα σού «κρούουν τον κώδωνα» κι αν δεν μεριμνήσεις τώρα, μετά ίσως «τρέχεις». Όπως και να ‘χει, σε αυτή τη φάση τα ταλέντα σου αναδεικνύονται και πρέπει να εκμεταλλευτείς το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο.

Στα προσωπικά σου, βέβαια, αν είσαι σε σχέση, τώρα μπορείς να κάνεις το καλύτερο για σένα και το ταίρι σου. Ένα ταξίδι δηλαδή, ένα δώρο, μια ευχάριστη έκπληξη – όπως κι αν την εννοείς. Ακόμη κι αν υπάρχουν κάποια «αγκάθια» μεταξύ σας, η αγάπη και η εμπιστοσύνη μπορούν να τα εξαφανίσουν ως διά μαγείας. Αρκεί, βέβαια, να το θέλετε κι οι δύο. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Μάλλον, δε, θα εντυπωσιαστείς απ’ το πόσο επικοινωνείς εγκεφαλικά με κάποιο άτομο που θα γνωρίσεις πολύ σύντομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Aυτό το διάστημα επιβάλλεται να είσαι πιο προσεκτικός/ή στις οικονομικές συναλλαγές σου, πολύ περισσότερο καθώς τα πράγματα δεν εξαρτώνται τόσο από σένα όσο από τους άλλους. Μην υπολογίζεις, λοιπόν, «χωρίς τον ξενοδόχο» κι αν εισπράξεις κάτι, μη βιαστείς να το ξοδέψεις, αφού μπορεί να προκύψουν –και άμεσα– έκτακτα έξοδα. Παράλληλα, φαίνεται πως οι υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου είναι αυξημένες, ενώ ίσως πάρεις και μια στενοχώρια. Καλό, ωστόσο, είναι να μη λαμβάνεις τα πάντα τοις μετρητοίς: το άγχος δεν οδηγεί πουθενά και το μόνο που επιβάλλεται σε τέτοιο ενδεχόμενο είναι -απλώς- ψυχραιμία και διάθεση για διάλογο κι εύρεση λύσης.

Στα προσωπικά σου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο αρνητικά, ούτε μονότονα. Αρκεί να μην τρέφεις «μεγάλες προσδοκίες». Συγκεκριμένα, αν είσαι μόνος/η, ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Να ξέρεις, όμως, ότι αν στοχεύεις πολύ «ψηλά», υφίσταται το ενδεχόμενο να «διαστρέψεις» την πραγματικότητα και κυρίως αν σε πιάσει η (γνωστή) παρορμητικότητά σου έναντι νέας γνωριμίας. Αν πάλι είσαι σε δεσμό, δεν έχεις παρά να μείνεις «εντός των τειχών» με το ταίρι σου και να διασκεδάσετε ο ένας με τον άλλο. Ακόμα πιο ευνοημένοι, οι τού α’ δεκαήμερου, που γνωρίζουν «ανθηρές» μέρες σε οικονομικά κι ερωτικά κι επιτέλους νιώθουν να ισορροπούν.

ΖΥΓΟΣ

Ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός σε μια σειρά από ζητήματα όπου η παρουσία ενός διαπραγματευτή κρίνεται ως απαραίτητη. Αυτό -εννοείται- αφορά βασικά τα επαγγελματικά σου: εδώ δεν αποκλείεται να βρεις συμβιβαστικές λύσεις, σε πιο προσωπικά θέματα, ωστόσο, μοιάζεις σαν να μην ξέρεις που «πατάς». Δεν φταις ακριβώς εσύ γι’ αυτό, βέβαια. Για να ξέρουμε, όμως, τι λέμε, αν είσαι μόνος/η, μην έχεις ακόμη κατά νου μια σταθερή σχέση, αφού οι υποσχέσεις που θα λάβεις δεν θα τηρηθούν. Να σου πω κιόλας εδώ πως (και) η δική σου διάθεση θ’ αλλάξει σύντομα, βλέποντας κάποια πράγματα που σ’ ενοχλούν.

Αυτό, φυσικά, εφόσον αναφερόμαστε σε μια νέα γνωριμία και τις προοπτικές της για «κανονικό» δεσμό. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ανανέωσε τη σχέση σου διαμέσου «φρέσκων» δραστηριοτήτων. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σου και προκύψουν εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου. Γι’ αυτό, προνόησε για κάθε πιθανή αναποδιά, όπως και για να στηρίξεις ένα οικείο σου πρόσωπο, που ενδεχομένως περνάει δύσκολες στιγμές και σε χρειάζεται. Για σένα, τέλος, του γ’ δεκαήμερου, τ’ άστρα «προμηνύουν» πιο πολλές εντάσεις: ίσως κάποιο δυσάρεστο γεγονός συμβεί στο σπίτι σου ή νιώσεις ότι κάποιος δικός σου σε «προδίδει». Εξέτασε κάθε παράμετρο, όμως, προτού βγάλεις συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τ’ άστρα σε προστατεύουν μεν, σε παραπέμπουν, δε, στη διερεύνηση του παρασκηνίου – κυρίως στα επαγγελματικά σου: επιβάλλεται να μάθεις τι διαμείβεται για να προστατευτείς. Ίσως, μάλιστα, χρειαστεί ν’ αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια», προκειμένου να καταστρώσεις τα σχέδιά σου με την ησυχία σου και χωρίς να δίνεις στόχο. Μήπως, λοιπόν, είναι καλή ιδέα να πάρεις εκείνο το υπόλοιπο άδειας που έχεις και να δεις τις υπάρχουσες προοπτικές στην εργασία σου, αλλά ενδεχομένως και νέες; «Ναι», θα σου αποκριθούν οι… πλανήτες, με πρώτο και καλύτερο τον Ερμή από τον φιλικό σου, στην προκειμένη, Υδροχόο.

Κατά τ’ άλλα, αυτό το φεγγάρι σκόπιμο είναι ν’ αποφύγεις τα περιττά έξοδα, επιλέγοντας να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου (αποδείξεις κλπ.), αφού τα πειστήρια «μετράνε» και δεν θέλει πολύ για να «στραπατσαριστεί» τ’ όνομά σου στον τομέα που δραστηριοποιείσαι. Στα αισθηματικά σου, πάλι, οι συνθήκες ευνοούν κυρίως την αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και τη λήψη αποφάσεων με βάση την πρόσφατη εμπειρία σου. Επίσης, σου «ζητείται» να ψάξεις βαθιά τις πραγματικές ανάγκες σου και περισσότερο αν είσαι σόλο. Για σένα που είσαι σε σχέση, ίσως έχεις ανάγκη απ’ το ταίρι σου. Όμως, αν εκείνος/η δηλώνει «απών»/ «απούσα» λόγω υποχρεώσεων, μην αντιδράσεις θερμοκέφαλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκείνο που προέχει για σένα είναι η κοινωνικοποίησή σου και η συμμετοχή σου σε ομάδες. Σίγουρα, όμως, θα υπάρξουν διχογνωμίες κι εντάσεις που θα χαλάσουν το καλό κλίμα και θα χωρίσουν τους συμμετέχοντας σε δύο «στρατόπεδα». Επιπλέον, είναι πιθανό να τα «σπάσεις» μ’ έναν φίλο ή μια φίλη, αλλά μη δίνεις τόση σημασία: ό,τι είναι να γίνει, θα είναι μόνο για καλό. Παράλληλα, φαίνεται πως μέσα σου νιώθεις ενισχυμένο το αίσθημα της ευθύνης. Κάτι χρήσιμο για τους άλλους, αλλά όχι και για σένα αφού τα «ευχαριστώ», όπως όλα δείχνουν, θα σου δοθούν με το… σταγονόμετρο!

Στα προσωπικά, είσαι δεν είσαι σόλο, κάποιος/α ενδιαφέρεται για σένα, πλην όμως διστάζει να σε πλησιάσει πιο «στενά», εξαιτίας της συναισθηματικής αστάθειας που σε διακρίνει. Και πιο πολύ αυτόν τον καιρό. Δεν έχεις, λοιπόν, εφόσον σε νοιάζει, παρά να δείξεις ένα πιο «αξιόπιστο» πρόσωπο, ώστε να τον/την κερδίσεις και να μη χάνετε τον χρόνο σας άσκοπα. Με καπρίτσια. Αν, από την άλλη, βρίσκεσαι σε δεσμό, η αίσθηση «ελευθερίας» που τη διέπει στην παρούσα φάση μπορεί να έχει και κάποιες ενοχλητικές πτυχές. Και όχι απαραίτητα από την «άλλη πλευρά»: ίσως εσύ, μολονότι είσαι ο Νο 1 «μπροστάρης» της ελευθερίας, να ενοχληθείς. Ειδικά εσύ, του α’ δεκαήμερου, που το μόνο που σε νοιάζει στην παρούσα φάση είναι να περνάς καλά, ίσως διαλύσεις τα πάντα εν ριπή οφθαλμού. Όμως, «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ωθείσαι να καταλάβεις μια καλύτερη θέση, προωθώντας τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, κάτι, όμως, που δεν θα είναι εύκολο αφού θα συνδυαστεί με «σκληρές» διαπραγματεύσεις. Ίσως, δε, η «απέναντι» πλευρά ν’ αλλάζει διαρκώς απόψεις ή εκπροσώπους, δυσχεραίνοντας τη λήψη αποφάσεων. Αυτό, φυσικά και εσένα, που ανήκεις στους σταθερούς ανθρώπους, θα σ’ εκνευρίσει. Επιχείρησε, ωστόσο, να συγκρατήσεις τον θυμό σου γιατί έτσι δεν θα κερδίσεις τίποτα. Κατά τ’ άλλα, γεγονός είναι πως χρειάζεται να μπεις σ’ ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, περικόπτοντας συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε και για εκείνα.

Στα ερωτικά σου τώρα, αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες σ’ ευνοούν και ίσως αξίζει τον κόπο να «ξανοιχτείς» περισσότερο σ’ ένα άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Μπορεί ακόμη ν’ «ανέβεις» ψυχολογικά από την εμφανή προτίμηση κάποιων προς το πρόσωπό σου, αλλά -σε κάθε περίπτωση- εσύ αποφασίζεις! Αν πάλι είσαι σε σχέση, καλό είναι να μη δίνεις σημασία σε όσα λέγονται και σχολιάζονται από όψιμους κριτές και πάσης φύσεως «καλοθελητές»! Οι Αιγόκεροι του β’ δεκαήμερου, για να περάσω στα επιμέρους, με τη σειρά τους, καλό είναι να μειώσουν τις απαιτήσεις από τον εαυτό τους και από τους άλλους, αφού έπεται πολλή καταπίεση -πανταχόθεν- και δεν υπάρχει λόγος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συγκυρίες σε ωθούν να δικτυωθείς ή να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που εξυπηρετούν τους στόχους και τις βλέψεις σου, τόσο εντός όσο κι εκτός της χώρας. Επιπλέον, τ’ άστρα προάγουν την επιμόρφωσή σου, όσον αφορά, όμως, τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σηματοδοτούνται εντάσεις και βιαστικοί χειρισμοί. Επομένως, προσοχή στο τι υπογράφεις και τι συζητάς κι αποφασίζεις – ειδικά αν δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με σένα. Παράλληλα, πρεσάρεσαι να «σκύψεις» στα προβλήματα ενός φίλου/ης, δεν είναι σκόπιμο, ωστόσο, ν’ αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού στο τέλος θα κουράσεις το κεφαλάκι σου και όχι για δικά σου θέματα. Το κακό, πως ακριβώς αυτά τα θέματα των τρίτων θα επηρεάσουν τη σχέση σου, εφόσον είσαι δεσμευμένος/η και ίσως το ταίρι σου γκρινιάξει – από λίγο έως πολύ, ανάλογα και με τη δική του ψυχολογία. Φρόντισε, λοιπόν, να μην το παραμερίσεις…

Αν πάλι είσαι μόνος/η και… ξεμπλέξεις με τις υποχρεώσεις σου, αφού προβλέπεται πολλή «εργασία και χαρά», είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια ενδιαφέρουσα κατάσταση μ’ ένα άτομο με το οποίο έχετε ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας. Εσύ που έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο –όπως και οι Ιχθείς, αντίστοιχα, αναλύω ακολούθως– λίγη προσοχή: μην «κλείσεις την πόρτα» σε μια νέα συνεργασία, έστω κι αν χρειαστεί ν’ αφήσεις κάτι «δοκιμασμένο».

ΙΧΘΥΕΣ

Καινούρια δεδομένα στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως θα βρεις χρηματοδότες ή υποστηρικτές. Βέβαια, άμεσα θα ζοριστείς από απανωτά έξοδα, που μάλιστα καλύπτουν ανάγκες άλλων και όχι δικές σου. Ως προς τις επαγγελματικές και κοινωνικές δράσεις σου τώρα, η Αφροδίτη σε καλεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας τα προσχήματα και την (όποια) δεοντολογία. Σκοπός: ν’ αντεπεξέλθεις μ’ επιτυχία στις «εξετάσεις» που θα περάσεις – και αυτό, έχε το στον νου σου, είναι δεδομένο. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, ανεξάρτητα από το τι θέλεις κι εύχεσαι, η ζωή σού θέτει ένα ζήτημα στο οποίο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση.

Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι αν δεν «σε παίρνει», μην προχωρήσεις. Να φοβάσαι μάλιστα εκείνον/η που σου τάζει τα περισσότερα. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση, μην την τραβήξεις στ’ άκρα: αντίθετα, φρόντισε να τη «δέσεις» περισσότερο, θέτοντας ένα κοινό στόχο με το ταίρι σου. Το βέβαιο, γενικότερα, είναι πως σε αυτή τη φάση η δουλειά είναι το πρώτο που σε απασχολεί και μετά η υγεία σου κι εκεί θα ρίξεις το βάρος σου το επταήμερο. Παράλληλα, όμως, με την προώθηση των επαγγελματικών σου θεμάτων, χρειάζεται ν’ ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και τις ανάγκες του. Λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα για σένα του β’ δεκαήμερου, που θ’ αντιμετωπίσεις πιο πολλά εμπόδια. Γενικώς και ειδικώς.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT