Ποιες είναι οι πιο ασυνήθιστες “σταρικές” συνήθειες

14 Ιανουαρίου 2019 18:39

Οι σταρ πολλές φορές καταφεύγουν σε υπερβολές ή σε ασυνήθιστες διατροφικές επιλογές για να χάσουν βάρος. Η Μέριλιν Μονρόε, π.χ. επέλεγε ένα ας το πω smoothie με δύο χτυπημένα αβγά και γάλα. Για να δούμε, λοιπόν, τις ιδιαιτερότητές τριών idols του πενταγράμμου, οι οποίες, όμως, είχαν αποτέλεσμα. 

Beyonce Kαθώς προετοιμαζόταν για το ρόλο της στην ταινία “Dreamgirls” ακολούθησε τη λεγόμενη Master Cleanse diet που βασιζόταν σε υγρά γεύματα, εκ των οποίων το πιο γνωστό ήταν το νερό με λεμόνι και πιπέρι καγιέν. Μιλάμε για πολλή πείνα! 

Lady Gaga Δοκίμασε τη δίαιτα… παιδικών τροφών της διάσημης fitness expert Tracy Anderson, ένα μενού δηλαδή που αντικαθιστά τα δύο πρώτα γεύματα της ημέρας με βρεφική τροφή, ενώ το δείπνο περιλάμβανε κανονικό φαγητό. Την ίδια δίαιτα έχουν ακολουθήσει κατά περιόδους και οι Reese Witherspoon, Jennifer Aniston,  Gwyneth Paltrow.

Madonna H “βασίλισσα της ποπ” τα τελευταία χρόνια ορκίζεται στη μακριοβιοτική δίαιτα, που δεν περιλαμβάνει σιτάρι, αυγά, κρέας και γαλακτοκομικά. Τι έμεινε; Θαλασσινά και λαχανικά. Έλεος! 

Ντονατέλλα Αδάμου