Στάθης Σχίζας: Απίστευτο ξέσπασμα της μητέρας του παιδιού του κατά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

19 Μαΐου 2022 12:45

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάρφωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Αυτές οι δημόσιες αναφορές προκάλεσαν το ξέσπασμα οργής από τη μητέρα της κόρης του Στάθη Σχίζα η οποία κάλεσε τους άμεσα ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις τους από τη στιγμή που υπάρχουν ανήλικα παιδιά.

Η Άννα Μαρία Κατσαρού στην ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram επιτέθηκε όχι μόνο στον Στάθη Σχίζα αλλά και στη Δήμητρα Αλεξανδράκη που δημοσιοποίησε τη σχέση του αλλά και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τις συνεντεύξεις που δίνει το τελευταίο διάστημα με αναφορές στο νέο σύντροφό της.

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο»

Την έκρηξη της μητέρας του παιδιού του Στάθη Σχίζα πυροδότησε η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάρφωσε τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα η Δήμητρα Αλεξανδράκη πόσταρε μία φωτογραφία με το σώμα του Στάθη Σχίζα στο οποίο είχε γράψει το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Όπως είναι λογικό το θέμα έχει πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις και αναμένουμε την απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου αλλά και της Δήμητρας Αλεξανδράκη.