Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανεπιθύμητος στην Αλόννησο

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 16:46

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανεπιθύμητος στην Αλόννησο

H τοπική κοινωνία της Αλοννήσου έχει γυρίσει την πλάτη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά την πολύκροτη υπόθεση του revenge porn.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ισχυρούς δεσμούς με το νησί, καθώς κατάγεται από εκεί, και μάλιστα τα τελευταία χρόνια διατηρούσε καφέ – μπαρ στο κέντρο της Αλοννήσου και εργαζόταν ως εκπαιδευτής scuba diving.

Όταν ξέσπασε η υπόθεση του revenge porn όλο το πανελλήνιο σοκαρίστηκε και τον αποδοκίμασε, με τον παρουσιαστή να εμφανίζεται στην Αλόννησο το Πάσχα μαζί με τη σύζυγο με τη μητέρα του.

Όπως τόνισε η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη στην εκπομπή «Τι λες τώρα», η τοπική κοινωνία του νησιού ήταν ξεκάθαρη απέναντί του, δηλώνοντας πως είναι ανεπιθύμητος. Μάλιστα, στο νησί τοιχοκολλήθηκαν αφίσες με συνθήματα που τον καλούσαν να φύγει από την Αλόννησο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κλειστό το μαγαζί του στην Αλόννησο

Στην Αλόννησο έχει βρει τον δικό του Παράδεισο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος για πρώτη φορά δεν θα ανοίξει το μαγαζί του.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρισκόταν ήδη στην έναρξη της τουριστικής σεζόν στο κατάστημά του στην Αλόννησο, καθώς ο ίδιος διατηρεί ένα γνωστό μπαρ στο νησί των Σποράδων, όμως, το φετινό καλοκαίρι, φαίνεται ότι δεν θα είναι σαν τα προηγούμενα.

Σχεδόν έξι μήνες μετά την καταγγελία για διαρροή ροζ βίντεο από πρώην συντρόφους του, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός βλέπει τη μικρή κοινωνία του νησιού να του έχει γυρίζει την πλάτη και ο ίδιος μοιάζει να συμβιβάζεται με τη νέα αυτή πραγματικότητα.

Έτσι, το κατάστημα εστίασης που διατηρούσε στην Αλόννησο παραμένει κλειστό αν και ο ίδιος ταξίδεψε το Πάσχα στο νησί, χωρίς όμως να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες, δείγμα πιθανότατα και των προθέσεών του να αποστασιοποιηθεί από τις δημόσιες εμφανίσεις και τις κοινωνικές συναναστροφές που είχε με πάρα πολλούς κατοίκους.

Εκτός από το μαγαζί του όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» και το αυτοκίνητό του βρίσκεται εγκαταλελειμμένο στο λιμάνι του νησιού και μάλιστα υπάρχει και κλήση από την Τροχαία χωρίς ωστόσο να την έχει λάβει για να μετακινήσει και το όχημά του.