Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε το μαγαζί του στην Αλόννησο – Τα χρέη που «τρέχουν»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 14:48

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε το μαγαζί του στην Αλόννησο – Τα χρέη που «τρέχουν»

Σχεδόν επτά μήνες μετά το σκάνδαλο για τη διαρροή ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος περνά μία πολύ δύσκολη φάση.

Κι ενώ υπήρχε η πληροφορία ότι ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» μπορεί να μην ανοίξει το κατάστημα εστίασής του, σύμφωνα με όσα είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εδώ και τέσσερις μέρες υποδέχεται πελάτες στην Αλόννησο.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, τα χρέη πιέζουν για έσοδα τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος φροντίζει να περνά απαρατήρητος στο νησί. Στο πλευρό του, βρίσκεται η γυναίκα του, που τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 58χρονος Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανεπιθύμητος στην Αλόννησο

H τοπική κοινωνία της Αλοννήσου έχει γυρίσει την πλάτη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά την πολύκροτη υπόθεση του revenge porn.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ισχυρούς δεσμούς με το νησί, καθώς κατάγεται από εκεί, και μάλιστα τα τελευταία χρόνια διατηρούσε καφέ – μπαρ στο κέντρο της Αλοννήσου και εργαζόταν ως εκπαιδευτής scuba diving.

Όταν ξέσπασε η υπόθεση του revenge porn όλο το πανελλήνιο σοκαρίστηκε και τον αποδοκίμασε, με τον παρουσιαστή να εμφανίζεται στην Αλόννησο το Πάσχα μαζί με τη σύζυγο με τη μητέρα του.

Όπως τόνισε η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη στην εκπομπή «Τι λες τώρα», η τοπική κοινωνία του νησιού ήταν ξεκάθαρη απέναντί του, δηλώνοντας πως είναι ανεπιθύμητος. Μάλιστα, στο νησί τοιχοκολλήθηκαν αφίσες με συνθήματα που τον καλούσαν να φύγει από την Αλόννησο.