Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έφυγε μόνος του, χωρίς πίεση», λέει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Οκτωβρίου 2022 12:10

Λουκέτο μπήκε στο μαγαζί που νοίκιαζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο, αφού λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον ιδιοκτήτη.

Στην Αλόννησο βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τα revenge porn, έχει αποστασιοποιηθεί από όλους και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» διατηρεί το δικό του μαγαζί στην Αλόννησο ωστόσο είναι επιβεβαιωμένο κι από τους κατοίκους πως δεν πάτησε άνθρωπος όλο το καλοκαίρι, κάτι που συνεχίζεται ως και σήμερα.

Αυτό είχε ως συνέπεια ο πρώην παρουσιαστής να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Ο Παναγιωτόπουλος αποφάσισε, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο στο μαγαζί μέχρι το 2023, να μην το διατηρεί άλλο και να ολοκληρώσει από τώρα τη συμφωνία του ίδιο με τον ιδιοκτήτη.

Η εν λόγω εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα και τον τελευταίο, ο οποίος εξαρχής δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους μετά τα όσα βγήκαν στο φως για τον Παναγιωτόπουλο, παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του κατέβαλε κανονικά το ενοίκιο.

Έτσι, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι», το μαγαζί περνάει ολοκληρωτικά στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα το μετατρέψει σε παραδοσιακό καφενείο, ενώ απαιτούνται και πολλές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το όνομα του μαγαζιού, προκειμένου τίποτα να μην θυμίζει τον Παναγιωτόπουλο.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου είπε: «Το μαγαζί επιστρέφει στην παλιά του κατάσταση. Το μαγαζί πάλι θα γίνει παραδοσιακό καφενείο της Θεοδώρας της κόρης μου, όπως ήταν.

Για κάποιους λόγους αναγκαστήκανε να το νοικιάσουμε για κάποια χρόνια. Έχει λήξει το θέμα με τον τέως ενοικιαστή. Έφυγε από μόνος του, χωρίς πίεση. Πλήρωσε όλα τα οφειλόμενα».

Στο έαν έπαιξε κάποιο ρόλο στη διακοπή του συμβολαίου το κατηγορητήριο σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου απάντησε: «Αυτό εμάς δεν μας απασχολούσε. Αυτό ήταν θέμα προσωπικό του. Εμείς για δικούς μας λόγους θέλαμε να το ξαναπάρουμε στα χέρια μας. Γιατί είναι εισόδημα για την κόρη μου».