Στάθης Ψάλτης: Πέντε χρόνια από τον θάνατό του – Η ανάρτηση της Φίνου

21 Απριλίου 2022 15:51

Στάθης Ψάλτης: Πέντε χρόνια από τον θάνατό του - Η ανάρτηση της Φίνου

Σαν σήμερα 21 Απριλίου πριν από 5 χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης σε ηλικία 66 χρονών καθώς έχασα τη μάχη με τον καρκίνο.

Στάθης Ψάλτης: Πέντε χρόνια από τον θάνατό του – Η ανάρτηση της Φίνου

Με αφορμή τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού η Καίτη Φίνου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram της.

«Περνάν τα χρόνια Στάθη μου, αλλά υπάρχεις και θα υπάρχεις για όσο ζω, στην καρδιά μου…. 2017 μας άφησες εσύ, 2018 η Μαίρη, 2019 η Γιάννα…. Καλή αντάμωση αγαπημένοι μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭♑🇬🇷🐞🐢🌻🍒🌝🧿 (@kaitifinou)

Καίτη Φίνου: «Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο κόσμος πονάει, πεινάει, πεθαίνει, αρρωσταίνει και φως για όμορφο μέλλον δεν βλέπω..»

Ο Στάθης Ψάλτης ήταν γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου του 1951 και απεβίωσε το 2017 σε ηλικία 66 ετών βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό κινηματογράφο και όχι μόνο.

Η Καίτη Φίνου δεν τον ξεχνάει ποτέ και μάλιστα αρκετά συχνά μοιράζεται κοινές τους φωτογραφίες οι οποίες συνοδεύονται από συγκινητικά μηνύματα.

Έτσι και αυτή τη φορά δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία είναι μεταμφιεσμένοι σε ηλικιωμένους και έγραψε:

«Συζητούσαμε για τα γεράματά μας….ήμουν 37 χρονών και πηγαίναμε Αυστραλία κι Ελλάδα περιοδεία.

Ένα από τα βράδια που μαζευόμασταν σ’ ένα δωμάτιό για να γελάσουμε, ήρθε η κουβέντα για τα γεράματά.

Σηκώθηκες ξαφνικά όρθιος, άρχισες να περπατάς σαν γριά κι έλεγες πως έτσι θα περπατούσα και θα μιλούσα όταν θα σε επισκεπτόμουν σπίτι σου στα 85.

Γελούσαμε όλοι με τις ιστορίες που λέγαμε πως θα θυμόμαστε…. Και…. δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά… εσύ έφυγες νωρίς και εγώ ζω τις χειρότερες χρονιές -όχι τις δικές μου- της ανθρωπότητας.

Δεν ξέρω αν “γλίτωσες” απ’ όλα αυτά τα δεινά.

Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο κόσμος πονάει, πεινάει, πεθαίνει, αρρωσταίνει…. και φως για όμορφο μέλλον δεν βλέπω όσο κι αν είμαι αισιόδοξη στις δύσκολες καταστάσεις. Αυτά για σήμερα Σταθάκο μου…. Θα “σου γραψω” κάποια στιγμή νεότερα, αν δεν έχω προλάβει να στα πω από κοντά….».