Στάθης Σχίζας: «Ευχαριστώ για το ξεφτίλισμα»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Νοεμβρίου 2022 10:09

Ο Στάθης Σχίζας είχε προκαλέσει αίσθηση με όσα ανέφερε πρόσφατα αναφορικά με role play στο κρεβάτι και επανήλθε δίνοντας διευκρινήσεις.

Ο νικητής του τελευταίου «Survivor», Στάθης Σχίζας είχε πει στην εκπομπή «After Dark» για τη σεξουαλική του ζωή και το role play. «Έχω κάνει το κατοικίδιο, τον μασέρ και τον αστυνομικό».

Όταν τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», η δημοσιογράφος του χάρισε στολή κόκορα!

«Όχι τέτοιο role play, αυτό είναι role play clown – κοκοράκι. Με ξεφτιλίσατε», είπε ο Σχίζας.

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στη δήλωσή του, επιστρατεύοντας το χιούμορ του: «Παρεξηγηθήκαμε, δεν έχω κάνει εγώ το κατοικίδιο, έχω κάνει αυτόν τον ρόλο, αλλά όχι εγώ το κατοικίδιο, κάπου παρεξηγήθηκε, ευχαριστώ και για το ξεφτίλισμα».

Ο νικητής του περσινού «Survivor», Στάθης Σχίζας βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» του Open και μίλησε για την ενασχόλησή του με το kick boxing.

«Ασχολούμαι χρόνια με τον αθλητισμό αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το kick boxing. Είχα φάει, ένα knock out μια φορά, πολύ άσχημο. Άσχημο, όμως. Ξεκινάμε, παίζουμε τον αγώνα και με το που ξεκινάμε, γυρίζω το ματς τσούκου-τσούκου, του σπάω την μύτη και αρχίζει το παιδί να αιμορραγεί. Κόβει τον αγώνα ο διαιτητής για να του σταματήσει την αιμορραγία και ξεκινάμε πάλι.

Λέω ‘αφού του άνοιξα την μύτη, θα του ξαναδώσω εκεί πέρα’. Ξανά λοιπόν το ίδιο, του ξανανοίγει η μύτη, του την ξανακλείνουν. Την τρίτη φορά, είμαστε στον πρώτο γύρο, τον έχω βάλει στη γωνία και ‘φουσκώνω’ που λέμε. Έχω ανοιχτεί και μου δίνει ένα κροσέ, που κοιμήθηκα και ξύπνησα τώρα, πριν από ένα τέταρτο.

«Συνήλθα, μετά από πέντε λεπτά, ξύπνησα και ρωτούσα ‘τι έγινε;’. Μου έλεγαν ‘τελείωσε ο αγώνας’. Άστα, πίκρα. Δεν είχα τις αισθήσεις μου. Ποιες αισθήσεις; Ξέχασα και το ποιος είμαι», περιέγραψε.

Στη συνέχεια, στο πλατό της εκπομπής, βρέθηκε και η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έκανε στον σύντροφό της πολύ προσωπικές ερωτήσεις.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το πιο «τρελό» σημείο που έχει κάνει σεξ. «Στο σινεμά μια φορά», είπε.

Όσο για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για σύντροφό του, τόνισε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει κάτι ακραίο αλλά από άποψη συμπεριφοράς, το πιο ακραίο για μένα είναι να την σκέφτομαι όλη ημέρα και να βρίσκομαι συνέχεια μαζί της. Να έχω γίνει ουρά της» και συμπλήρωσε για την Παναγιώταρου: «Για σένα λέω».

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως δεν θα άλλαζε τίποτα πάνω της καθώς την ερωτεύτηκε έτσι όπως είναι. «Το ‘άντρα θέλω, τώρα τον θέλω’, μόνο αυτό θα της άλλαζα», σημείωσε αστειευόμενος.

Και προχώρησε σε μία ακόμη αποκάλυψη, απαντώντας αν έχει παίξει ποτέ παιχνίδια ρόλων στο κρεβάτι. «Έχω κάνει το κατοικίδιο, τον μασέρ και τον αστυνομικό», είπε!