Στάθης Σχίζας: Οι νέες μπίζνες στο κέντρο της Αθήνας μετά το Survivor

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουλίου 2022 09:50

Στάθης Σχίζας: Οι νέες μπίζνες στο κέντρο της Αθήνας μετά το Survivor

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor. Έκανε τη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας στον τελικό τον Άρη Σοϊλέδη. Ένα αποτέλεσμα που ξάφνιασε πολλούς, αλλά ήταν και επιβράβευση της στρατηγικής του.

Ο Στάθης Σχίζας εκτός από το γεγονός ότι μπήκε στο πάνθεον των νικητών του Survivor κι εκείνων που έγραψαν ιστορία στον Άγιο Δομίνικο. Ενώ πήρε και το χρυσό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά προστέθηκαν σε εκείνα που είχε εξασφαλίσει ήδη με τις εβδομάδες παρουσίας του στο εξωτικό νησί.

Με την ανακοίνωση της νίκης του στον μεγάλο τελικό, έκανε μία αποκάλυψη που συζητήθηκε πολύ και μάλιστα θετικά. Ο Σχίζας αποφάσισε να χαρίσει μέρος του επάθλου για τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη ζωής απέναντι στον καρκίνο.

Ο νικητής γνωστοποίησε την πληροφορία την οποία ο ίδιος είχε επιλέξει να κρατήσει για τον εαυτό του και να τη μοιραστεί με το κοινό μόνο στο τέλος της βραδιάς

«Όταν είχα πάει τη μητέρα μου στον “Άγιο Σάββα” για να κάνει χημειοθεραπεία, τελείως τυχαία με είχε τραβήξει το ασανσέρ στον έκτο όροφο. Εκεί όπου βρίσκεται η μονάδα για παιδάκια. Βγήκα έξω χωρίς να έχω αντιληφθεί εξαρχής πού ήμουν. Kαι βρέθηκα ανάμεσα σε παιδάκια με καρκίνο και γονείς να παλεύουν γι’ αυτό. Ως γονέας, έχω μια κόρη, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με το συγκεκριμένο κομμάτι και είπα ότι αυτά τα παιδάκια θέλω κάποια στιγμή να τα βοηθήσω και οικονομικά, αλλά και με παρουσία εκεί. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι’ αυτά τα παιδάκια, που είναι πραγματικοί ήρωες της ζωής».

Ωστόσο, ένα ποσό από τα υπόλοιπα χρήματα του επάθλου θα τα δώσει για μία νέα επένδυση στο κέντρο της Αθήνας. To αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο youfly.com

Συγκεκριμένα για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, ανέφερε:

«Ήδη δραστηριοποιούμαι έχοντας εταιρεία με κοσμήματα και παράλληλα είμαι μέτοχος σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Θα ετοιμάσουμε όμως μαζί με το συνέταιρό μου στην Ιερά οδό ένα νέο χώρο με street food»!