Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Η ρομαντική φωτογραφία στα χιόνια!

Συντάκτης: Newsroom

14 Φεβρουαρίου 2023 18:00

Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Η ρομαντική φωτογραφία στα χιόνια!

Μια σπάνια κοινή φωτογραφία του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, ένωσαν τις ζωές τους το 2019 με πολιτικό γάμο στο Παρίσι, και έκτοτε ζουν ευτυχισμένα, έχοντας δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια.

Ο επίσημος γάμος τους πραγματοποιήθηκε έναν χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2020 και μάλιστα η τελετή αποτέλεσε ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα του Σεντ Μόριτζ, με τους καλεσμένους να ανέρχονται περίπου στους 500.

Αν και σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες του ζεύγους, τώρα η Ντάσα Ζούκοβα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία όπου ποζάρουν χαμογελαστοί ο ένας στο πλευρό του άλλου, σε μια ηλιόλουστη ημέρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dasha Zhukova (@dasha)

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Η σπάνια φωτογραφία του δύο ετών γιου τους

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, παντρεύτηκαν το 2019 με πολιτικό γάμο στο Παρίσι ενώ τον Δεκέμβριο του 2020 έκαναν και θρησκευτικό γάμο στο Σεν Μόριτζ με 500 καλεσμένους και το κοσμικό γεγονός να είναι ένα από τα πιο λαμπερά των τελευταίων ετών.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Φίλιππο Νιάρχο, ο οποίος πήρε το όνομα του πατέρα του Σταύρου Νιάρχου και σήμερα είναι δύο ετών, κατάξανθος με σκουρά μαλλιά.

Το ζευγάρι κρατά γενικά χαμηλούς τόνους και κινείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε μια σπάνια ανάρτηση, η Ντάσα Ζούκοβα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του γιου της ο οποίος φαίνεται πως από μικρός αγαπάει την τέχνη όπως η μητέρα του και κρατά μια κάρτα του μουσείου ΜΟΜΑ.