Σταύρος Νικολαΐδης: «Εδώ είναι σεληνιακό τοπίο πια, δεν τολμάω να φέρω το παιδί μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Ιουλίου 2022 20:35

Συγκλονισμένος είναι ο Σταύρος Νικολαΐδης από την καταστροφική φωτιά στην Πεντέλη, όπου βρίσκεται η κατοικία του.

Ο γνωστός κωμικός Σταύρος Νικολαΐδης δεν μπορεί να συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε όταν η φωτιά έφτασε σχεδόν στην αυλή του σπιτιού του.

Πλέον, όμως κάνοντας τον απολογισμό των ζημιών, δείχνει σοκαρισμένος με το σεληνιακό τοπίο που αντικρίζει στην περιοχή γύρω από το σπίτι του.

«Εδώ είναι σεληνιακό τοπίο πια! Κάναμε βόλτες εδώ πέρα με τα παιδιά μας, εκεί σε αυτό το σημείο περνούσε ένα ποτάμι που δεν το έβλεπες από τη βλάστηση και άκουγες μόνο τα νερά να τρέχουν.

Έσκασαν δυο αεροπλάνα και δυο ελικόπτερα και την έσβησαν, το έβλεπα από το μπαλκόνι με τη γυναίκα μου και λέγαμε ‘να, να αναζωπύρωση’.

Το παιδί μας το έχουμε προστατεύσει και δεν τολμάω να το φέρω να το δει ακόμα. Το φέρνω από έναν άλλο δρόμο που δεν φαίνεται και έχει ακόμα πράσινο», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΑΝΤ1 o ηθοποιός.

Παράλληλα, εμφανίστηκε προβληματισμένος για το μέλλον μετά την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή που υπέστη η περιοχή και γενικότερα η Ελλάδα, όπως συμβαίνει κάθε φορά με την εκδήλωση καταστροφικής πυρκαγιάς.

Φανερά στενοχωρημένος ο Νικολαΐδης είπε on camera: «Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου… Αλήθεια το λέω. Το σκέφτομαι και πονάει η ψυχή μου.

Εδώ κάναμε βόλτες και η εξερεύνηση ήταν από τις αγαπημένες του ασχολίες! Τώρα τι θα τον φέρω να δει εδώ πέρα;

Αλήθεια δεν ξέρω τι θα του πω. Πώς θα του εξηγήσω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν αυτό το πράγμα;».

Όσο για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στην Πεντέλη, ο ηθοποιός είναι πεπεισμένος: «Είναι σίγουρο ότι είναι εμπρησμός, μην κοροϊδευόμαστε.

Ποτέ αυτές οι φωτιές δεν τυχαίνει να μπουν εκείνες τις μέρες με τα 10 μποφόρ! Και εγώ θέλω να πω πώς αυτός ο άνθρωπος μπορεί και κοιμάται το βράδυ».