Σταύρος Νικολαΐδης: «Κάποια πράγματα μας πόνεσαν για κάποιο λόγο»

7 Νοεμβρίου 2021 19:15

Σταύρος Νικολαΐδης: «Κάποια πράγματα μας πόνεσαν για κάποιο λόγο»

Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης ήταν καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη στη στήλη «Μπαμπά μίλα» της εκπομπής «Μαμά-δες». Άνοιξε την καρδιά του για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τη σύζυγό του μέχρι να γίνουν γονείς.

Σταύρος Νικολαΐδης: «Κάποια πράγματα μας πόνεσαν για κάποιο λόγο».

«Ήταν το θαύμα που περιμέναμε. Με τη γυναίκα μου λέμε ότι κάποια πράγματα μας πόνεσαν για κάποιο λόγο. Είχαμε δύο αποβολές στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και μία στον τρίτο. Στον πέμπτο μήνα έκανε δύο γέννες η γυναίκα μου χωρίς παιδί» είπε αρχικά.

Παρά την πολύ δύσκολη εμπειρία που είχαν, στήριζαν ο ένας τον άλλο και επέμεναν μέχρι την απόκτηση του γιου τους.

«Πονούσα πάρα πολύ εγώ, αλλά δεν μπορούσα να μην βάλω τον εαυτό μου πίσω από αυτό που περνάει η γυναίκα μου. Το να γεννάει μία γυναίκα και να μην κρατάει παιδί στα χέρια της, είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν. Έκανα ένα βήμα πίσω και στήριζα ψυχολογικά εκείνη».

Δεν έλειψαν και τα ενοχλητικά δημοσιεύματα που αναπαρήγαγαν το θέμα της περσινής αποβολής της συζύγου του όταν ήταν έγκυος στον γιο τους.

«Θέλω να αναφερθώ και σε αυτά τα ανόητα site που όταν ήμασταν έγκυος στον Θάνο σκάει πρωτοσέλιδο ότι έχασε το παιδί η γυναίκα μου και είχαν αναπαράγει την περσινή αποβολή».