Σταύρος Νικολαΐδης: «Προσπαθούν να τσαντίσουν τον Σεφερλή, να βγάλουν τον χειρότερό του εαυτό»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Αυγούστου 2022 16:29

O Μάρκος Σεφερλής έχει δεχθεί αυστηρή κριτική για τις δουλειές του ωστόσο ο Σταύρος Νικολαΐδης τον υπερασπίζεται τονίζοντας πως πρόκειται για επιτυχημένο δημιουργό.

Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή και υποστήριξε πως κάποιοι προσπαθούν να τον εκνευρίσουν, ενώ πρόσθεσε πως ο κόσμος τον αγαπάει.

Σημειώνεται πως ο 52χρονος συνεργάστηκε με τον Σεφερλή στη σειρά του ΑΝΤ1 «Super Mammy», η οποία προβλήθηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Είχε τον ρόλο του Τζίμη Αγγέλου, ενός από τους πρωταγωνιστές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Enjoy», ο Νικολαΐδης ρωτήθηκε για ποιον λόγο ο Σεφερλής δέχεται τόσο μεγάλο πόλεμο από το μιντιακό σύστημα.

«Γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος. Ό,τι και αν έχει κάνει στη ζωή του, το έχει καταφέρει τελείως μόνος του.

Ο Μάρκος είναι μονάδα. Πάει κόντρα στο σύστημα, σε αυτό το λόμπι που είναι πίσω από την καλλιτεχνική αγορά, με θιασάρχες, δημοσιογράφους, κανάλια.

Ο Μάρκος αναδείχθηκε και αγαπήθηκε μέσα από τον κόσμο και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς, που θέλουν να λύνουν και να δένουν ως αυλικοί και να εξουσιάζουν αλλά και να βγάζουν χρήμα.

Για πολλούς ο Μάρκος είναι ο εύκολος στόχος. Πώς τα κατάφερε μόνος του; Γιατί δεν θέλει υποστήριξη; Προσπαθούν να τον τσαντίσουν, να του βγάλουν τον χειρότερό του εαυτό.

Αλλά ο Μάρκος δεν μασάει. Δεν απαντά», είπε αρχικά ο Νικολαΐδης.

Και ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Το χιούμορ του είναι η μεγάλη του ασπίδα, ακόμη και όταν πάνε να τον στριμώξουν άδικα.

Δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ. Και εγώ με μερικά αστεία του Μάρκου δεν γελάω, όπως και αυτός δεν γελάει με κάποια δικά μου.

Αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους την ελευθερία του στη σάτιρα. Μα, έχετε πάει να δείτε θεατρικές παραστάσεις και τι λένε οι stand up comedian;

Δεν λένε μόνο ανέκδοτα. Σατιρίζουν χοντρά τους πάντες και τα πάντα».