Σταύρος Σβήγκος: «Ένιωθα βιασμένος πραγματικά κι ήθελα να κάνω μπάνιο»

19 Φεβρουαρίου 2022 20:15

Σταύρος Σβήγκος: «Ένιωθα βιασμένος πραγματικά κι ήθελα να κάνω μπάνιο»

Ο Σταύρος Σβήγκος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για την παρουσίαση του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, για τη συμπεριφορά του όταν ήταν μαθητής, αλλά και για την παρενόχληση που βίωσε σε οντισιόν.

Σταύρος Σβήγκος: «Ένιωθα βιασμένος πραγματικά κι ήθελα να κάνω μπάνιο».

«Έχουν συμβεί διάφορα με το σχολείο. Είχα να πάω μια χρονιά τρεις μήνες στο σχολείο. Πήγαινα στο μουσικό σχολείο στην Παλλήνη όπου δίπλα περνούσε και ένα ωραίο ποτάμι και την άκουσα λίγο φυσιοδίφης».

«Με έβαζαν οι γονείς μου κάθε πρωί στο σχολικό αλλά εγώ, αντί να κατέβω και να πάω στην πόρτα του σχολείου, την έκανα και πήγαινα και μάζευα γυρίνους και φίδια. Έπαιρνα τους γυρίνους στο σπίτι, τους έβαζα σε ενυδρείο, γίνονταν βατραχάκια και μετά τους γυρνούσα πίσω. Γενικά ήμουν παιδί της φύσης. Τότε έμεινα από απουσίες στην ίδια τάξη, την ξανάκανα και την πέρασα όμως μετά»

Εξομολογήθηκε την εμπειρία του από παρενόχληση σε οντισιόν στην ηλικία των 18 ετών

«Ήμουν 18 χρονών κι αντέδρασα φεύγοντας, αλλά πέρασαν μήνες για να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Ήταν μια οντισιόν που με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ άβολα. Με είχε αγγίξει και σηκώθηκα κι έφυγα. Σταμάτησα την οντισιόν ευγενικά, ακόμα και τότε με μια σπρωξιά, με νεύρα πάρα πολλά και σηκώθηκα κι έφυγα».

«Μέχρι να φτάσω στο σπίτι που τότε ζούσα ακόμη με τους γονείς μου, σκεφτόμουν πως θα αντιμετωπίσω τον πατέρα και τη μάνα μου. Ένιωθα βιασμένος πραγματικά κι ήθελα να κάνω μπάνιο. Όλο αυτό το πράγμα σε ένα παιδί, που δεν έχει ιδέα στα 17 ή στα 18 του χρόνια, δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει. Πέρασαν μήνες για να μπορέσω να το αποκωδικοποιήσω στον εγκέφαλο μου τι είχε γίνει και να μιλήσω στους δικούς μου. Έλεγα ότι μάλλον εγώ κάνω λάθος και μάλλον έτσι γίνεται», είπε στη συνέχεια.

«Δεν το κατήγγειλα, αλλά βρέθηκα με άλλα τέσσερα άτομα που είχαν περάσει το ίδιο και το ανακοινώσαμε με κάποιον τρόπο. Ήταν αρκετό και νομίζω πως δεν υπάρχει πια στον χάρτη», συμπλήρωσε ο Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή Στούντιο 4.