Σταύρος Σβήγκος: γιόρτασε τα γενέθλιά του αγκαλιά με τον γιο του

Συντάκτης: Newsroom

15 Αυγούστου 2022 08:20

Σταύρος Σβήγκος: γιόρτασε τα γενέθλιά του αγκαλιά με τον γιο του

Ο Σταύρος Σβήγκος έγινε 37 και τα γιόρτασε μαζί με τον γιο του, Μιχάλη Άγγελο, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία

Η ημέρα των γενεθλίων του τον βρήκε με ό, τι καλύτερο του έχει συμβεί. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα που χρησιμοποίησε για τη φωτογραφία τους που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Σταύρος Σβήγκος με τονχρονο γιο του απολαμβάνει τις διακοπές του στην Εύβοια και περνούν φανταστικά μαζί. Ο μικρός μαθαίνει ακόμη και σερφ από τον μπαμπά του και του αρέσει πολύ.

Ο χωρισμός του από την Ελένη Αϊβαλή

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τον χωρισμό τους και πως διαχειρίστηκαν το θέμα του παιδιού τους.

«Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Πρώτα απ’ όλα είναι το παιδάκι μας μπροστά. Πάντα θα είμαστε οι γονείς του. Πάντα θα είναι η μαμά του, πάντα θα είμαι ο μπαμπάς του. Έχουμε κοινό ενδιαφέρον το παιδί και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για αυτό. Έχουμε συνεπιμέλεια με την Ελένη. Μισές μέρες με εμένα, μισές μέρες με τη μαμά του. Τα καταφέρνουμε και έχουμε την επιλογή να πηγαίνουμε όποτε θέλουμε. Μένουμε κοντά στα δέκα λεπτά.

Δεν το αποφασίσαμε μόνοι μας αυτό, ήταν αυτό που θέλαμε. Συμβουλευτήκαμε και ειδικό πάνω στο θέμα. Για το παιδί, είναι μικρός και δέχεται μια πραγματικότητα όπως είναι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Το αφύσικο θα ήταν να μην βλέπει έναν από τους γονείς. Ή να βλέπει δύο γονείς να είναι σε μαχαίρια. Δεν έχει αλλάξει κάτι για τον Άγγελο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavros Svigkos (@stavros_svigkos)