Σταύρος Σβήγκος: «Με είχε τρομάξει η κοινωνία γιατί κατάλαβα ότι δεν υπάρχει βάθος. Βγαίνει στην τηλεόραση ο οποιοσδήποτε και αυτόματα είναι κάποιος»

Δημοσιεύθηκε: 6 Φεβρουαρίου 2021 22:45
Σταύρος Σβήγκος: «Με είχε τρομάξει η κοινωνία γιατί κατάλαβα ότι δεν υπάρχει βάθος. Βγαίνει στην τηλεόραση ο οποιοσδήποτε και αυτόματα είναι κάποιος»

Ο Σταύρος Σβήγκος εκτοξεύθηκε στο διάστημα και βρέθηκε στην παρέα του Χιούστον Το Λύσαμε.

Οι οικοδεσπότες του τον υποδέχτηκαν σε ένα πλατό που παρέπεμπε σε συνεργείο αυτοκινήτων. Καθότι υπήρξε ο ίδιος στο παρελθόν μηχανικός αυτοκινήτων και αμέσως έσπευσαν να μάθουν τα πάντα για εκείνον, την καριέρα του και την προσωπική του ζωή.

Εκτός από φαναρτζής υπήρξε και ψήστης σε σουβλατζίδικο αλλά γρήγορα τα παράτησε. Μετά από προτροπή της μητέρας του γράφτηκε σε θεατρική ομάδα και ανακάλυψε τον θαυμαστό κόσμο του θεάτρου.

Για να αποδείξει το ταλέντο του στη… σχάρα κλήθηκε να τυλίξει όσα περισσότερα πιτόγυρα μπορούσε ερμηνεύοντας δραματικούς μονολόγους.

Αν και έχει υπηρετήσει επί το πλείστον το θέατρο, πέρασμα έχει κάνει και από την τηλεόραση, αλλά η πρώτη του εμπειρία, όπως εξομολογείται, από τη μικρή οθόνη δεν ήταν τόσο ευχάριστη:

«Είχα τρομάξει πάρα πολύ όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση γιατί τη μία μέρα περπατάς στο πεζοδρόμιο δεν σου δίνει κανείς σημασία κι όλα καλά και μία μέρα ξαφνικά παίζει ένα τρέιλερ με τη φάτσα σου κι όλοι σε προσέχουν. Με είχε τρομάξει η κοινωνία γιατί κατάλαβα ότι δεν υπάρχει βάθος. Βγαίνει στην τηλεόραση ο οποιοσδήποτε και αυτόματα είναι κάποιος».