Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβυζάς: Ο καβγάς και το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Συντάκτης: Newsroom

24 Δεκεμβρίου 2022 18:00

Σταυρούλα Χρυσαειδή - Παναγιώτης Τριβυζάς: Ο καβγάς και το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπήκαν στον γάμο της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά, που μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο τους και έπειτα από 5,5 χρόνια σχέσης, δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews, όλα συνέβησαν πολύ πρόσφατα και μέσα σε λίγα 24ωρα. Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου ο Παναγιώτης Τριβυζάς είχε επιστρέψει στην κατοικία του ζεύγους στο Περιστέρι από την προετοιμασία που έκανε στο Βελιγράδι, προκειμένου να είναι έτοιμος για να συμμετάσχει στο μίτινγκ στίβου του Βάξο στη Σουηδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ανήμερα των γενεθλίων της Σταυρούλας Χρυσαειδή το ζευγάρι σε μια συζήτηση διαπληκτίστηκε και η αθλήτρια πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι. Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα συζυγικό καβγαδάκι και πως σύντομα το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί.

Η απουσία του Παναγιώτη Τριβυζά από το πάρτι γενεθλίων της Σταυρούλας Χρυσαειδή την περασμένη Κυριακή επιβεβαίωσε πως οι νεόνυμφοι περνούν κρίση στη σχέση τους. Παρά της ελπίδες για επανασύνδεση, από το ρεπορτάζ της εφημερίδας προκύπτει πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα με τον αθλητή, εκείνος ανέφερε λακωνικά «Ουδέν σχόλιον».

Μαρία Αντωνά για Χρυσαειδή - Τριβυζά: «Υπάρχει έντονη φημολογία για τρίτο πρόσωπο»

Μαρία Αντωνά για Χρυσαειδή – Τριβυζά: «Υπάρχει έντονη φημολογία για τρίτο πρόσωπο»

Η Μαρία Αντωνά σχολίασε το πρωί της Πέμπτη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», τον χωρισμό της Σταυρούλας Χρυσαειδή και τoυ Παναγιώτη Τριβυζά, μετά από τρεις μήνες έγγαμου βίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά είπε πως υπάρχει μια φημολογία ότι ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε, είναι ένα τρίτο πρόσωπο:

«Βλέπω έναν άντρα πολύ πληγωμένο… Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια πάρα πολύ έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο που έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. Χρονικά δεν ξέρω πως έχει συμπέσει με την περίοδο της σχέσης, ήταν κάτι που συνέβη πιο πριν και τώρα μαθεύτηκε; Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει να σας πω την αλήθεια» και στη συνέχεια πρόσθεσε: