Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβυζάς: σπριντ για τον γάμο μετά το Survivor

Συντάκτης: Newsroom

1 Αυγούστου 2022 10:30

Σταυρούλα Χρυσαειδή - Παναγιώτης Τριβυζάς: σπριντ για τον γάμο μετά το Survivor

Ο κορυφαίος ‘Ελληνας σπρίντερ, ο Παναγιώτης Τριβυζάς πρόκειται να παντρευτεί σύντομα με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, επίσης αθλήτρια του στίβου. Την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς μίλησε στην Κορύνα Μαντάγαρη για την Real για τις χαρές που πήρε αυτό το καλοκαίρι. Τόσο από τις επιδόσεις του στα 100μ, όσο και από τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου του με την πρώην Survivor, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Πόσες χαρές σε ένα καλοκαίρι. Μόλις επέστρεψα από το μίτινγκ Τοφάλεια στην Πάτρα, ξεκινάω προπονήσεις για το Ευρωπαϊκό στο Μόναχο. Ενώ οργανώνουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο μας με τη Σταυρούλα».

 Σχεδιάζουν το ταξίδι του μέλιτος σε μακρινό προορισμό

«Θα το οργανώσουμε μετά τον γάμο, για να καταπολεμήσω έτσι και τον φόβο που έχω με τα μεγάλα αεροπορικά ταξίδια», λέει στην «R» ο Π. Τριβυζάς, ο οποίος εκφράζεται με λόγια τρυφερά για την αγαπημένη του. «Είμαστε πέντε χρόνια μαζί με τη Σταυρούλα και έχουμε μια πολύ καθαρή σχέση και μια υπέροχη επικοινωνία». Το νεαρό ζευγάρι, μάλιστα, είναι έτοιμο για τη δημιουργία της δικής του οικογένειας, με τον πρωταθλητή των 200 μ. να αποκαλύπτει: «Αποτελεί στόχο μας. Το κυνηγάμε να κάνουμε ένα παιδί!».

Πήρε την πρόκριση

Στα «Τοφάλεια», στην Πάτρα, ο Π. Τριβυζάς πήρε την πρώτη θέση στα 200 μ. και εξασφάλισε το χρυσό εισιτήριο της πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στο Μόναχο. «Μετά τη θετική μου πορεία στο μίτινγκ στην Πάτρα, ξεκινώ προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Μόναχο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να το ευχαριστηθώ. Αυτό συζητούσα και με τον προπονητή μου, τον Κώστα Βογιατζάκη. Γιατί μόνο όταν δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και αγωνίζεσαι για να το ευχαριστηθείς, πας μπροστά».

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, θα ταξιδέψει στην πόλη της Γερμανίας μαζί με τους γονείς του αθλητή για να βρεθούν στο πλευρό του και να τον εμψυχώσουν.

Μόλις γυρίσει από τη Γερμανία θα βγάλει τα αθλητικά του και θα επιστρέψει στην υπηρεσία του για να φορέσει τη στολή του πυροσβέστη, που είναι η εργασία του

«Πέρυσι ήμουν στις φωτιές και έζησα όλα αυτά τα οποία ήταν ιδιαίτερα δύσκολα. Δυστυχώς φέτος, λόγω των ημερομηνιών που ήταν οι αγώνες, δεν κατάφερα να βρεθώ στο πλευρό των συναδέλφων μου πυροσβεστών. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μου έχει δώσει άδεια για να μπορώ να συμμετάσχω στους αγώνες, αλλά, μόλις επιστρέψω από το Μόναχο, θα βρεθώ αμέσως δίπλα στους συναδέλφους μου. Στις 25 Αυγούστου επιστρέφω στην υπηρεσία για να βοηθήσω κι εγώ στο έργο της Πυροσβεστικής. Η γυναίκα μου με ρώτησε αν θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί τώρα που έχουν ξεσπάσει όλες αυτές οι πυρκαγιές και της είπα “ναι”».