Στεφανία Γουλιώτη: «Βασανίστηκα τόσο που έκλαιγα με λυγμούς»

Δημοσιεύθηκε: 14 Φεβρουαρίου 2021 14:00
Στεφανία Γουλιώτη: «Βασανίστηκα τόσο που έκλαιγα με λυγμούς»

Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα.

Mεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πέρασε πολύ δύσκολες ώρες στο πλευρό ενός ανθρώπου από το εργασιακό της περιβάλλον, ενώ τόνισε πως κάθε φορά που πήγαινε στην πρόβα της, έκλαιγε με λυγμούς.

«Ο Δημήτρης Μοθωναίος μου είχε εξομολογηθεί πολλά προσωπικά του και με τίμησε όταν μου τα εξομολογήθηκε. Ο Δημήτρης, όπως και όλα τα παιδιά, όπως και εγώ, ήμασταν άνθρωποι που κοιτάζαμε παντού από πού να προφυλαχτούμε, να μη δείξουμε αδυναμία, να μη δείξουμε ανασφάλεια.

Όχι δεν έβλεπα κάτι στον Δημήτρη, ήμασταν όλα παιδιά εγκλωβισμένα στην εικόνα του καλού παιδιού. Εγώ ένιωσα ότι επιτέλους βλέπω τον Δημήτρη, επιτέλους βλέπω τον άνθρωπο πίσω από την εικόνα. Δεν έχω τη ψυχική δύναμη να κάνω αυτό που έκανε ο Δημήτρης, του βγάζω το καπέλο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια σε ερώτηση για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγφνάδη είπε: «Άκουσα με πίκρα την παραίτησή του, αλλά το άκουσα σωστό».

Και κατέληξε αποκαλύπτοντας πως από άνθρωπο στο χώρο εργασίας της υπέστη τρομερή ψυχολογική βία:

«Από άνθρωπο που έχω υποστεί τρομερή ψυχολογική βία έμαθα πάρα πολλά. Με μετακίνησε τρομερά η εμπειρία. Βασανίστηκα τόσο που έκλαιγα με λυγμούς το πρωί που πήγαινα στην πρόβα και γύρναγα το βράδυ και έκλαιγα. Θα ήθελα όποιος έχει κάτι να πει καλλιτεχνικό να το μεταφέρει με παιδαγωγικό τρόπο στους ανθρώπους».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.