Στέφανο Σαρτίνι: Έτσι είναι σήμερα ο σκηνοθέτης και πρώην σύντροφος της Ρούλας Κορομηλά

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Αυγούστου 2022 17:40

Τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή στον Στέφανο Σαρτίνι, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα και την τηλεόραση.

Τα τελευταία χρόνια ο Στέφανο Σαρτίνι έχει παραχωρήσει μόνο κάποιες συνεντεύξεις μέσα από τις οποίες πάντως φαίνεται πόσο έχει αλλάξει εξωτερικά με το πέρασμα του καιρού.

Η σημαντικότερη αλλαγή έχει να κάνει με το χρώμα των μαλλιών του που έχει γκριζάρει πια.

Την περίοδο που ήταν ενεργός, ο Ιταλός σκηνοθέτης συνέδεσε το όνομά του με τη Ρούλα Κορομηλά. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που σημάδεψε τη ζωή της παρουσιάστριας, με την οποία έζησε έναν θυελλώδη έρωτα, που διήρκησε έξι χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε παλαιότερα στο περιοδικό «Down Town» η Κορομηλά ρωτήθηκε για τον Σαρτίνι και είχε πει μεταξύ άλλων: «Έζησα με αυτόν τον άνθρωπο έξι χρόνια. Τον αγάπησα πάρα πολύ. Ήταν έξι από τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου.

Και της προσωπικής και της επαγγελματικής. Θα ήμουν- πώς να το πω;- γελοία να βγω και να πω αν έκανα πράγματα για τον Σαρτίνι και τι περάσαμε με τον Σαρτίνι, τι βγήκε από αυτή τη σχέση».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «… Χώρισα με έναν άνθρωπο μετά από έξι χρόνια και ήμουν υποχρεωμένη να τον βλέπω καθημερινά. Ήταν τραγικά.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα να το ξεπεράσω. Σχεδόν ακατόρθωτο. Και όλα αυτά που λένε, ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε επαγγελματικά, να βγαίνουμε σαν φίλοι και να βλεπόμαστε, πιστεύω ότι δεν συμβαίνουν ούτε στους εξωγήινους.

Μπορείς να ξεπεράσεις έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει όταν τον βλέπεις να φλερτάρει με άλλες γυναίκες που του κολλάνε ή ερωτευμένο με άλλη γυναίκα; Με ρωτάτε εμένα τι πέρασα οκτώ μήνες;».

Και η Κορομηλά κατέληξε λέγοντας: «Εγώ ξέρω πώς άντεξα να κάνω εκπομπή. Να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου, τη δική του, τις ισορροπίες, το να μη βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που θίγουν εμένα ή εκείνον. Εκεί ήταν που κουράστηκα».