Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Στην ίδια σειρά, αλλά χώρια στη ζωή

18 Οκτωβρίου 2019 12:30

Παππά Μιχαήλ

Την ώρα που ο Στέφανος Μιχαήλ κάνει ήδη γυρίσματα καθώς προσεχώς θα μπει στη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», όλα δείχνουν ότι η σχέση του με τη Δανάη Παππά που επίσης πρωταγωνιστεί στην ίδια σειρά, έκλεισε τον κύκλο της…
Στέφανος Μιχαήλ και Δανάη Παππά, δύο πρώην συμπρωταγωνιστές στη σειρά «Το Τατουάζ», και μία τρυφερή φιλία καθώς για δύο χρόνια μοιραζόντουσαν μια κοινή φήμη, ότι είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Μια φήμη, η οποία τους έβρισκε σε κάθε συνέντευξη αντιμέτωπους και για πολλούς ανταποκρινόταν στην αλήθεια.
Η στενή σχέση των δύο ηθοποιών (είτε αυτή ήταν επαγγελματική, φιλική ή ερωτική) ανήκει πλέον στο παρελθόν αφού οι δυο τους δεν ακολουθούνται πλέον στο Instagram, ενώ έχουν διαγραφεί και πολλές κοινές φωτογραφίες τους.
Οι δυο ηθοποιοί μοιραζόντουσαν συχνά-πυκνά φωτογραφίες τους στα social media, μέσα από stories ή αναρτήσεις από γυρίσματα, από την καθημερινότητά τους μέχρι και από φωτογραφίσεις που έκαναν μαζί. Η στενή τους φιλική σχέση ήταν αυτή που τους έκανε να περνούν πολύ χρόνο μαζί και να μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.
Τα unfollow δεν ήταν κάτι το αναμενόμενο στην εξέλιξη της σχέσης τους, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι υπάρχει ρήξη μεταξύ τους και δεν θέλουν να βλέπουν την καθημερινότητα που έχουν στα social media. Η Δανάη Παππά έχει πλέον σχέση και δηλώνει ερωτευμένη στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη, επιχειρηματίας μαγαζιών στην Αθήνα ενώ ο Στέφανος είναι ελεύθερος και έτοιμος για το νέο του βήμα στις «8 λέξεις».
Στέφανος και Δανάη ακολουθούσαν ο ένας τον άλλον στο Instagram και είχαν συχνή αλληλεπίδραση στους λογαριασμούς τους, γεγονός που όπως διαπιστώσαμε, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ρήξη, τσακωμός, αντίδραση; Τί κρύβεται πίσω από τα νέα unfollow στην ελληνική και κυπριακή showbiz;