Στέφανος Μιχαήλ: «Η κόρη της συντρόφου μου είναι κομμάτι της ζωής μου»

Συντάκτης: Newsroom

25 Σεπτεμβρίου 2022 16:34

Στέφανος Μιχαήλ: «Η κόρη της συντρόφου μου είναι κομμάτι της ζωής μου»

Ο Στέφανος Μιχαήλ την φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην σειρά «Άγρια Γη» και με αφορμή τον ρόλο του μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου».

Ο Στέφανος Μιχαήλ αποκάλυψε πως η Αθήνα δεν είναι ένα μέρος όπου θα μπορούσε να ζήσει αφού προτιμά την ηρεμία της Κύπρου και παραδέχτηκε πως το όνειρό του είναι να κάνει οικογένεια.

«Δε θα μπορούσα να μείνω μόνιμα στην Αθήνα γιατί είναι πολύ γρήγοροι οι ρυθμοί. Έχω μάθει αλλιώς εγώ στην Κύπρο. Μου αρέσει η ηρεμία. Η Αθήνα είναι καλή να έρχεσαι διακοπές, να δουλεύεις λίγο και μετά πίσω στην Κύπρο».

«Προφανώς λείπω στην σύντροφό μου όπως και εκείνη σε εμένα αλλά είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση το να σηκώνομαι να φεύγω έστω και για μισή εβδομάδα. Ουσιαστικά είναι μισή ζωή πλέον. Μισή στην Ελλάδα, μισή στην Κύπρο. Το παίρνει ευτυχώς πολύ καλά, μου δίνει δύναμη, με στηρίζει. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί αν δεν υπάρχει αυτό, δε μπορείς να είσαι καλός ούτε στη δουλειά, ούτε στη σχέση σου.

Εννοείται ότι υπάρχει η σκέψη του γάμου και είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω αλλά επειδή τα έχω όλα τακτοποιημένα στο μυαλό μου, θεωρώ ότι όλα πρέπει να γίνουν όταν είναι η ώρα. Το όνειρό μου είναι να φτιάξω ένα σπιτικό σε ένα μέρος που θέλω και να κάνω οικογένεια. Η κόρη της συντρόφου μου είναι κομμάτι της ζωής μου, έτσι είναι το σωστό αλλιώς δεν γίνεται δουλειά» είπε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Στέφανος Μιχαήλ - Νάταλι Κάτερ: διακοπές στη Λευκάδα πριν την πρεμιέρα στην Άγρια Γη

Στέφανος Μιχαήλ – Νάταλι Κάτερ: διακοπές στη Λευκάδα πριν την πρεμιέρα στην Άγρια Γη

Ο Στέφανος Μιχαήλ και η Νάταλι Κάτερ είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που απολαμβάνει τη σχέση του περνά πολύ όμορφες στιγμές μαζί

Μετά από μια σειρά εντατικών γυρισμάτων για την σειρά Άγρια Γη, ο Στέφανος Μιχαήλ μαζί με τη σύντροφό του Νάταλι Κάτερ ξεκίνησαν τις διακοπές τους. Το ζευγάρι βρέθηκε στα Επτάνησα και συγκεκριμένα στη Λευκάδα. Όπου απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Οι λογαριασμοί τους στο Instagram έχουν γεμίσει με παραλίες και ηλιοβασιλέματα από το πανέμορφο νησί. Ενώ εξερευνούν με τον φωτογραφικό τους φακό όλες τις ομορφιές του τόπου.

Ο Στέφανος Μιχαήλ επιστρέφει στην τηλεοπτική οθόνη μετά από 18 μήνες περίπου στη σειρά Άγρια Γη όπου πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Άρη

Ο Στέφανος Μιχαήλ υποδύεται ένα πολύ δυναμικό χαρακτήρα που πέρασε δύσκολα στη ζωή του κι επιστρέφει για να εκδικηθεί.
Πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Μιχαήλ θα υποδυθεί τον Άρη και θα γίνει ο μεγάλος εχθρός της Όλγας (Ζέτα Δούκα). Καθώς διεκδικεί αυτά που του στέρησε. Θα βρεθεί απέναντι της και θα αντιμετωπίσει μεγάλο κίνδυνο από εκείνη. Όταν ερωτευτεί την κόρη της την Ελπίδα (Παναγιώτα Βιτετζάκη) με την οποία γνωρίζονταν από παιδιά αλλά τώρα είναι παντρεμένη.

Μια απαγωγή έκοψε το νήμα της ζωής του Άρη στα δύο και τον χώρισε από την οικογένεια και την περιουσία του. Πλέον, κρυμμένος πίσω από μια νέα ταυτότητα, επιστρέφει στη μικρή επαρχιακή πόλη στην οποία μεγάλωσε. Προκειμένου να πιάσει ξανά το νήμα της παλιάς του ζωής.

Ο τόπος του στο μεταξύ έχει αλλάξει, επίσης και οι άνθρωποι του, αλλά και πολλά άλλα μαζί. Ξαναβρίσκει την παιδική φίλη του, την Ελπίδα Η οποία όμως είναι παντρεμένη και με παιδί. Η συνάντηση τους είναι καταλυτική.