Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ήθελα να γίνω τραγουδιστής και δεν μου δινόταν η ευκαιρία, γι’αυτό πήγα στο House of Fame»

Δημοσιεύθηκε: 9 Ιουνίου 2021 19:15
Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ήθελα να γίνω τραγουδιστής και δεν μου δινόταν η ευκαιρία, γι'αυτό πήγα στο House of Fame»

Ο  Στέφανος Πιτσίνιαγκας, νικητής του μουσικού ριάλιτι House of Fame, μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη. Αποκάλυψε τις νέες του συνεργασίες. Επίσης ανέφερε την εξέλιξη που είχε μέσα στην μουσική ακαδημία και τον λόγο που τον έκανε να δηλώσει συμμετοχή.

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ήθελα να γίνω τραγουδιστής και δεν μου δινόταν η ευκαιρία, γι’αυτό πήγα στο House of Fame».

O 22χρονος  τραγουδιστής , ετοιμάζεται για τη συνεργασία του με την Panic, όπου θα κυκλοφορήσει το πρώτο του τραγούδι. «Είναι ένα ερωτικό κομμάτι, μια μπαλάντα» σημείωσε.

Όμως πώς αποφάσισε να μετάσχει στο μουσικό ριάλιτι, το οποίο εντέλει κέρδισε; «Δεν ήξερα τι να κάνω με τη ζωή μου, ήμουν απηυδησμένος. Ήθελα να γίνω τραγουδιστής και δεν μου δινόταν η ευκαρία. Γι’ αυτό δήλωσα συμμετοχή στο ”House of Fame”».

«Φωνητικά δεν ξέρω αν είχα μεγάλη εξέλιξη, αλλά έμαθα πολλά πράγματα» πρόσθεσε, ενώ έκανε λόγο ότι δεν πληγώνονταν από τις αρνητικές κριτικές. «Ήθελα την επόμενη εβδομάδα να έχω θετική κριτική».

Ακόμα, ο Στέφανος μίλησε για την σχέση του με την Μαριάννα, την οποία ερωτεύτηκε, όπως είπε πριν μπουν στο παιχνίδι. «Έβλεπα τα μάτια της μέσα από τη μάσκα, και λέω εδώ είμαστε. Μπλέξαμε» είπε, ενώ αποκάλυψε ότι συγκατοικεί  με την Μαριάννα.

Τέλος, έκανε λόγο ότι είναι ευλογία να σε αγαπάει ο κόσμος και να σου δείχνει την αγάπη του.