Στέφανος Τσιτσιπάς: Έντονη διαφωνία με τον πατέρα του – Αποχώρησε εκνευρισμένος από την προπόνηση

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 15:55

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έντονη διαφωνία με τον πατέρα του – Αποχώρησε εκνευρισμένος από την προπόνηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον πατέρα του, Απόστολο είχαν μια έντονη διαφωνία η οποία διέρευσαι στα social.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της προπόνησης, μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο, λίγο πριν παίξουν στο διπλό, πατέρας και γιος είχαν μία διαφωνία για ένα ζήτημα, το οποίο φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τον διάσημο τενίστα.

Με τον Πέτρο να κάθεται σε μία καρέκλα και να παρακολουθεί, ο Στέφανος ακούγεται να λέει στον πατέρα του πως είναι λάθος. Μετά από λίγο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχώρησε από την προπόνηση.

Δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα η προπόνηση στο διπλό, με τα δύο αδέρφια να γνωρίζουν στη συνέχεια την ήττα από τους Αρεβάλο και Ροχέρ.

Ο Στέφανος πάντως στην διάρκεια του βίντεο που διέρρευσε, φαίνεται να έκανε κάποια παράπονα για τον ώμο του, ενώ και ο πατέρας του όπως συζητούν, φαίνεται να του δείχνει κάτι σχετικό με αυτό, σχετικό με αυτό.

Στεφανος Τσιτσιπάς: «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να συζητιέται στα Μεσα κοινωνικής δικτύωσης και να προκαλέι για άλλη μια φορά με την δήλωση του.

Αυτή τη φορά, με μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση που οι φανς του twitter δεν είδαν με… καλό μάτι.

«Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου» έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και οι αντιδράσεις του κοινού φανερώνουν αν μη τι άλλο δυσαρέσκεια.

Αρκετοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν ότι ο ίδιος δεν θα χρειαστεί ποτέ να δουλέψει σε ένα ωράριο οχταώρου, ενώ άλλοι τον παροτρύνουν να σκέφτεται περισσότερο προτού γράψει κάτι.

Κάποιος τον ρωτάει αν το χτύπησε καμία ρακέτα στο κεφάλι κι ένας άλλος χρήστης αναρωτιέται «γιατί συνεχίζει και το κάνει αυτό;».

Κάποιες από τις αντιδράσεις στην ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
Τα λόγια αυτά του Έλληνα πρωταθλητή προκάλεσαν ακόμα και το σχόλιο του σχολιαστή τένις για το BBC, Ντέιβιντ Λο, ο οποίος αναρωτήθηκε: «Και τότε πώς θα ζει κάποιος;»