Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με τη σύντροφό του – Πρώτος σταθμός η Ζάκυνθος

17 Ιουλίου 2022 14:43

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με τη σύντροφό του - Πρώτος σταθμός η Ζάκυνθος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με την αγαπημένη του Θεοδώρα Πεταλάς ταξίδεψαν στην Ζάκυνθο για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές  τους διακοπές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του imerazante.gr o Έλληνας πρωταθλητής προσέγγισε το νησί με ιδιωτικό σκάφος και κατέπλευσε αρχικά στο Κερί και μετά στην πόλη της Ζακύνθου.

Στην κάμερα του Ionian Channel δήλωσε: «Η Ζάκυνθος είναι ένας παράδεισος για διακοπές, ένα ήσυχο μέρος, έχω επιλέξει και στο παρελθόν τον προορισμό για να περάσω λίγες ημέρες εκτός τένις. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη που έχει η Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ ευπρόσδεκτοι».

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο Βερολίνο με τη σύντροφό του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απολαμβάνει τις διακοπές του με την σύντροφό του, Θεοδώρα στο Βερολίνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι του στο Βερολινό, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Θεοδώρα Πεταλάς, με την οποία ζουν τον έρωτά τους… αθόρυβα.

Η 26χρονη καλλονή φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά του 23χρονου τενίστα, τον οποίο στηρίζει διακριτικά σε κάθε του βήμα.

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου.

Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

 

Ποια είναι η Θεοδώρα Πεταλάς

Η Θεοδώρα Πεταλάς είναι 26 ετών και έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Η οικογένεια της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας κάτι που κάνει την Θεοδώρα να είναι κατά κάποιον τρόπο γαλαζοαίματη.