Στέλιος Διονυσίου: «Πολεμούν το λαϊκό τραγούδι – Είχα σκεφτεί να τα παρατήσω»

Συντάκτης: Newsroom

26 Οκτωβρίου 2022 16:15

Στέλιος Διονυσίου: «Πολεμούν το λαϊκό τραγούδι - Είχα σκεφτεί να τα παρατήσω»

Ο Στέλιος Διονυσίου παραχώρησε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», όπου μίλησε για τον χώρο του λαϊκού τραγουδιού και όσα έχει βιώσει.

«Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το άγχος, ότι πρέπει να βρω απαραίτητα ένα τραγούδι, ένα σουξέ, γιατί δεν θα ‘χω δουλειά αύριο-μεθαύριο. Επειδή είμαι αυτός που είμαι, επειδή προφανώς κάνω καλά τη δουλειά μου. Άντε αν θες πες και το όνομα, σαφώς βοηθάει».

«Το λαϊκό τραγούδι το πολεμάνε λίγο είναι η αλήθεια και το ‘χω ζήσει και με δίσκους που έχω κάνει στο παρελθόν, που σου λένε ευθέως ότι αυτά τα τραγούδια δεν παίζουν επειδή έχουν μπουζούκι μέσα. Δε σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω το στυλ μου, να γίνω πιο pop ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.»

Για τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον χώρο και το εάν είχε σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν να τα παρατήσει, σχολίασε: «Στην αρχή πληγωνόμουν με το παραμικρό, δηλαδή όταν μου έκοβαν ένα τραγούδι από το πρόγραμμα, μπορεί να έκλαιγα δυο μέρες. Σκεφτόμουν να αποσυρθώ γιατί έλεγα ότι δεν είμαι εγώ ρε παιδί μου για αυτόν τον χώρο. Έβλεπα πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα, ενώ μπροστά σου σε έκαναν θεό. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος».

Ο Στέλιος Διονυσίου αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και τον αδερφό του Άγγελο

Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega που την Ελεονώρα Μελέτη για το διαζύγιο του αλλά και τις σχέσεις του με τον αδερφό του

«Δεν είχα αποσυρθεί. Έχω πληγωθεί από αυτή τη δουλειά, εγώ είμαι πιο ρομαντικός. Υπάρχει πολλή ψευτιά, πισωμαχαιρώματα,

δεν μου αρέσουν. Πολλές φόρες λέω πως δεν ταιριάζω ως χαρακτήρας σε αυτή τη δουλειά.

Κάποτε διάβαζα δημοσιεύματα και στεναχωριόμουν, με έπιανε το στομάχι μου.

Στο Twitter υπάρχει πολλή χολή, δεν μπαίνω. Είχαν γράψει για το χωρισμό μου.

Ήρθαν τα παιδιά μου και μου είπαν πως έλεγαν άλλα παιδιά ότι χωρίζουμε, επειδή είχαν ακούσει κάτι».

Ενώ αποκάλυψε τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα σε εκείνον και τον Άγγελο Διονυσίου

«Δεν είχα ποτέ κόντρα με τον Άγγελο. Τον σέβομαι γιατί ο Άγγελος μας μεγάλωσε, είναι πατρική φιγούρα, δεν του έχω αντιμιλήσει ποτέ».