Στέλιος Κουδουνάρης: «Το μόνο κοινό της Αραβανή με τη Σπυροπούλου είναι απλώς πως και οι δύο είναι ξανθιές» (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 30 Ιανουαρίου 2019
Στέλιος Κουδουνάρης: "Το μόνο κοινό της Αραβανή με τη Σπυροπούλου είναι απλώς πως και οι δύο είναι ξανθιές" (βίντεο)

Καλώς τον κι ας άργησε! Λίγο πριν το φινάλε του «My style rocks», ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε εφ’ όλης της ύλης. Αναφέρθηκε στην περσινή και φετινή σεζόν και στις δύο παρουσιάστριες που πέρασαν απ’ το «πηδάλιο».

«Το μόνο κοινό που έχουν η Ευαγγελία Αραβανή και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ότι είναι και οι δύο ξανθιές. Είναι πάρα πολύ ωραίες κοπέλες και οι δύο, καταπληκτικές σε αυτό που κάνουν, αλλά τελείως διαφορετικές. Άλλη προσέγγιση πέρυσι, άλλη προσέγγιση φέτος. Φέτος γέλασα περισσότερο, γενικά», ανέφερε ο κριτής του MSR.

Περί Κωνσταντίνας

«Υπάρχει η φήμη ότι η Κωνσταντίνα είναι δύσκολος συνεργάτης, αλλά η Κωνσταντίνα είναι παιδί που φέτος εγώ την έβλεπα κυρία. Ερχόταν πρώτη στα γυρίσματα, έφευγε από τις τελευταίες, ώρες ατελείωτες πάνω στα τακούνια. Πάρα πολύ συνεργάσιμη. Δεν έχω να σου πω τίποτα κακό για την Κωνσταντίνα, αλήθεια!», σχολίασε για την παρουσιάστρια σε συνέχεια των δηλώσεων του.

Η περιβόητη ανθοδέσμη

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν είδα κάποια ανθοδέσμη από τον Τούρκο παραγωγό του MSR, Acun Ilicali, προς την Κωνσταντίνα, απάντησε: «Α, δεν ξέρω, εκτός αν δεν την είδα. Διαβάζω κι εγώ διάφορα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τίποτα από’όλα αυτά. Εγώ δεν τον έχω γνωρίσει, ούτε πέρυσι, ούτε φέτος».

Η επόμενη σεζόν

Τι είπε για το ενδεχόμενο να αναλάβει η Σάσα Σταμάτη την παρουσίαση της επόμενης σεζόν του show: «Στο My style Rocks 3 εγώ δεν θα άλλαζα τίποτα.» Aυτά βέβαια, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους του ΣΚΑΪ που λένε ότι για να ξαναπάρει τα «πάνω» του, χρειάζονται ριζικές αλλαγές, μια και τα νούμερα δεν ήταν και… τέλεια, εδώ που τα λέμε!

Όσο για τη Σάσα, το ξαναγράψαμε: Έχει χιούμορ, την λατρεύουμε, ξέρει από μόδα όσο λίγες -στον ΣΚΑΪ τουλάχιστον. Πλην όμως, η αφοπλιστική της ειλικρίνεια απέναντι στους συνεντευξιαζόμενους και η υπερβολή κάποιες φορές με την οποία αντιδρά, δεν έφεραν την αναμενόμενη τηλεθέαση. Ίσως κάποιοι πιστεύουν ότι την εκθέτει κιόλας. Το έχουμε ακούσει και αυτό. Το συγκεκριμένο σενάριο -όσο κι αν θα θέλαμε να ισχύει, γιατί εμείς το χιούμορ και την ειλικρίνειά της τα ξέρουμε πάνω από δεκαετία και τα εκτιμάμε ανυπερθέτως- φαίνεται, επίσης, μακρινό. Μακάρι να κάνουμε λάθος – γιατί τής αξίζουν τα πάντα! Είναι αγωνίστρια, δουλευταρού, υπεύθυνη και, γαμώτο, «το ‘χει». Λείπουν τέτοια πλάσματα απ’ την τηλεόραση. Είναι μια κατηγορία μόνη της.

Σασόνι, την αγάπη μας!

TIP

Ο Στέλιος μίλησε στον αγαπημένο συνάδελφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Ντονατέλλα Αδάμου  

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.