Στέλιος Μάινας: Η καθηλωτική είσοδός του στον Σασμό (βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 07:50

Στέλιος Μάινας: Η εντυπωσιακή και καθηλωτική είσοδός του στον Σασμό

Είναι γνωστό ότι θα είναι το νέο πρόσωπο στον Σασμό την επόμενη σεζόν. Έχοντας ρόλο-κλειδί στις εξελίξεις για τη σειρά που φέτος τα… έσπασε στην τηλεθέαση.

Στον Σασμό, οι εκπλήξεις θα είναι πάρα πολλές στον δεύτερο κύκλο. Και μία από αυτές θα είναι η είσοδος του Στέλιου Μάινα ο οποίος θα είναι κομβικός στη σειρά του Alpha. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ότι ο αγαπημένος πρωταγωνιστής θα έκανε την εμφάνισή του τη νέα σεζόν.

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι είναι… βιαστικοί. Και τώρα πριν από το μεγάλο φινάλε είπαν να μας κάνουν έκπληξη. Το τέλος του χθεσινού επεισοδίου στον Σασμό ήταν συγκλονιστικό.

Και προκάλεσε ταραχή στους πιστούς φαν του εντός αλλά και εκτός social media με τα πλάνα του. Και τις εξελίξεις που έκρυβε λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του.

Στέλιος Μάινας: Η εντυπωσιακή και καθηλωτική είσοδός του στον Σασμό

Όπως είναι γνωστό, ο Στέλιος Μάινας μπαίνει στη σειρά και μάλιστα με ιδιαίτερα… τρομακτικό τρόπο. Σαν να τον ξέβρασε η θάλασσα στο όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης.

Παρότι το πρόσωπό του δεν φάνηκε, η κορμοστασιά του ηθοποιού είναι πολύ χαρακτηριστική.

Η εικόνα αυτή θύμισε στο Τwitter τις δραματικές σκηνές από το «Νησί» αλλά και κάτι από ταινία τρόμου.

Έχοντας πρόσφατο τον χαμό του Καραπάνου, κάποιοι πίστεψαν ακόμα και ότι νεκραναστήθηκε. Όμως δεν ήταν ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος! Ο Καραπάνος πέθανε και αποχαιρέτησε τη σειρά. Τώρα εμφανίστηκε με τρόπο αν μη τι άλλο καθηλωτικό ο Στέλιος Μάινας. Δίνοντάς μας μία πρώτη γεύση για το σασπένς που μας περιμένει και την επόμενη σεζόν. Ο δεύτερος κύκλος του Σασμού αν μη τι άλλο αναμένεται να είναι συγκλονιστικός.