Στέλιος Μάινας: οι πρώτες σκηνές από τον Σασμό (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουλίου 2022 10:10

Στέλιος Μάινας: οι πρώτες σκηνές από τον Σασμό

Ο Σασμός ξεκίνησε τα γυρίσματα του Β κύκλου και ήδη έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες στα social media  των συνετελεστών της σειράς. Όπως αυτή που δημοσίευσε ο Μιχάλης Αεράκης καλωσορίζοντας στον Σασμό τον Παύλο Βρουλάκη. Τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας

Αποχωρήσεις και νέες αφίξεις θα έχουμε στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης δραματικής σειράς. Ο Στέλιος Μάινας άρτι αφιχθείς στον Σασμό ξεκίνησε τα γυρίσματα για τα πρώτα επεισόδια.

Κάποιοι χαρακτήρες πεθαίνουν, κάποιοι φεύγουν και κάποιοι άλλοι… ανασταίνονται. Στους τελευταίους ανήκει φυσικά ο Στέλιος Μάινας. Ο οποίος αναμένεται να εισβάλει στο Σασμό από τα πρώτα επεισόδια και να φέρει τα πάνω κάτω.

Ο σπουδαίος ηθοποιός θα υποδυθεί έναν πολύ σημαντικό χαρακτήρα στη δραματική σειρά. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μάινας θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει από τους… νεκρούς για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή. Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης και το αξιοσημείωτο είναι ότι η οικογένεια των Βρουλάκηδων τον θεωρούσε για χρόνια νεκρό.

Όπως είναι γνωστό, τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Μιχάλης Αεράκης μοιράστηκε για πρώτη φορά με τους διαδικτυακούς του ακολούθους φωτογραφία από τα παρασκήνια της επόμενης σεζόν, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει μάλιστα με τον Στέλιο Μάινα.

«Πρώτα γυρίσματα με τον φίλο μου Στέλιο Μάινα!» έγραψε χαρακτηριστικά ο τηλεοπτικός παπα-Μιχάλης στο Instagram.

Ο Στέλιος Μάινας είναι ο Παύλος Βρουλάκης

Ο Στέλιος Μάινας θα έχει τον ρόλο του Παύλο Βρουλάκη, τον οποίο όλοι θεωρούσαν νεκρό στον Σασμό. Ο ερχομός του θα φέρει ταραχή στις οικογένειες καθώς κανείς δεν υπολόγιζε πως είναι ακόμα ζωντανός. Ο Στέλιος Μάινας έρχεται για να πάρει εκδίκηση για τους φόνους του Πετρή και του Άγγελου. Και ήδη η πρώτη σκηνή του, στην οποία δεν φαίνεται το πρόσωπο του, μας προϊδεάζει για το τι θα επακολουθήσει…