Στέλιος Ρόκκος: Όσα είπε η σύζυγός του μετά το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιανουαρίου 2023 12:06

Στέλιος Ρόκκος: Όσα είπε η σύζυγός του μετά το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε από την Λήμνο στην Αθήνα ο Στέλιος Ρόκκος με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα.

Οι άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού με ανάρτηση στα social media ενημέρωσαν πως όλα είναι καλύτερα πλέον με την υγεία του, κάτι που επιβεβαίωσε και η σύζυγός του στο Open.

Η Λελέ Γκόφα μίλησε στο Open Weekend για την περιπέτεια υγείας του Στέλιου Ρόκκου.

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο – Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως πλέον είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο και επιστρέφουμε την επόμενη βδομάδα πρώτο θεός!».

Στέλιος Ρόκκος: Η πρώτη ανακοίνωση μετά το έμφραγμα

Στέλιος Ρόκκος: Η πρώτη ανακοίνωση μετά το έμφραγμα

Ο Στέλιος Ρόκκος παρουσίασε συμπτώματα εμφράγματος και μεταφέρθηκε από τη Λήμνο στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με C-130 της πολεμικής αεροπορίας.

Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο Στέλιος Ρόκκος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με συμπτώματα εμφράγματος. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου 14/1 και η αερομεταφορά του τραγουδιστή, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Λήμνο, έγινε με ιδιωτικό C-130 της πολεμικής αεροπορίας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και αφού η είδηση είχε ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο στενός συνεργάτης του τραγουδιστή, Κώστας Ζούμας, με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Στέλιου Ρόκκου στο Facebook, ανέφερε πως ο καλλιτέχνης είναι καλά και πως απλώς είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του.