Στέλλα Πάσσαρη: Όλα όσα δεν ξέρετε για τη νονά του παιδιού της Ιωάννας Τούνη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Ιουλίου 2022 20:00

Η Στέλλα Πάσσαρη θα είναι η νονά του παιδιού της Ιωάννας Τούνη.

Η 29χρονη Στέλλα Πάσσαρη είναι στενή φίλη της influencer, Ιωάννας Τούνη και μάλιστα θα βαφτίσει το παιδί που θα φέρει στη ζωή σε περίπου έξι μήνες.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει δυο δίδυμους αδερφούς.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Συμμετείχε στο «My Style Rocks 3» αλλά στα μέσα του διαγωνισμού αποχώρησε οικειοθελώς.

Με την Τούνη είναι κολλητές φίλες και μάλιστα διατηρούν κατάστημα με ρούχα στη Θεσσαλονίκη. Γιόρτασαν και τα γενέθλια της επιχείρησής τους και παράλληλα έδωσαν την υπόσχεση για τη βάφτιση του μωρού.

Στην προσωπική της ζωή, η Πάσσαρη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Θάνου Δεβλιώτη.

Ο τελευταίος ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έχουν μοιραστεί στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες.

Υπενθυμίζεται πως η influencer Iωάννα Τούνη προχώρησε προ ημερών σε μακροσκελή ανάρτηση, με την οποία έκανε γνωστό πως είναι τριών μηνών έγκυος.

Η Τούνη έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες…

Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται… πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ ❤️

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν ‘φύγουν’ από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά ‘έφυγε’ από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: ‘μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!’.

Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά!

Όσο και να με στενοχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό…

Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω …….

Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…».