Στιβ Κακέτσης: ο επιχειρηματίας πουλάει τo υπερλουσάτο τετραώροφό του στον Άλιμο

Δημοσιεύθηκε: 23/01/2019 18:04
Στιβ Κακέτσης: ο επιχειρηματίας πουλάει τo υπερλουσάτο τετραώροφό του στον Άλιμο

Ζητάει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ και είναι αυτονόητο από τη στιγμή που μιλάμε για μια τετραώροφη βιλάρα και δη στον Άλιμο. Ο λόγος για τον Στιβ Κακέτση, πρώην ιδιοκτήτη της θρυλικής Νεράιδας. Τον «έπνιξαν» τα χρέη τον Στιβ και όχι τώρα. Εδώ και χρόνια είχε θέματα και με τον δήμο. Χρωστούσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όπως έχει πει ο ίδιος σε συνεργάτες του.

Επόμενο είναι να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, τελευταίο διάστημα βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του. Κάπως έτσι, αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στην υπερλουσάτη οικία του. Το οίκημα βρίσκεται σε ύψωμα στην περιοχή του Αλίμου και έχει θέα μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού.

Διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ, υπέροχους χώρους διακοσμημένους από έμπειρους επαγγελματίες, πανάκριβα σαλόνια, αντικείμενα και πίνακες ζωγραφικής ανεκτίμητης αξίας. Στο παρελθόν εκεί δίνονταν χλιδάτα πάρτι με καλεσμένους την ελίτ της πολιτικής, της οικονομικής και της καλλιτεχνικής ζωής.

Οι γυναίκες του

Ο Στιβ Κακέτσης υπήρξε ανέκαθεν πολύ large στη ζωή του, καλοπληρωτής γλεντζές. Το ίδιο και με τις γυναίκες που έβαλε στην καρδιά του, όπως η πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα και κατόπιν η Αντζελα Δημητρίου.

Δύο δεκαετίες αργότερα, όμως, ο επιχειρηματίας είδε την 38χρονη αυτοκρατορία του να καταρρέει. Πριν από ενάμιση χρόνο τα μαγαζιά του «Kitchen bar» και «Θέα» πέρασαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) λόγω χρεών.

Οι φίλοι του

«Περνάει μια άσχημη φάση, αλλά θα συνέλθει», αναφέρει φίλος του στην Espresso. «Aκούγεται ότι θα αναλάβει να «τρέξει» ένα πολυτελές steak house και wine bar που θα ανοίξει μεγαλοεπιχειρηματίας στην παραλία. Όρος του επενδυτή ήταν ότι θα προχωρούσε το πρότζεκτ, μόνο αν συμφωνούσε ο Κακέτσης. Και έτσι έγινε». Μάλιστα, ο Στιβ χώρισε και με την τελευταία του σύντροφο, με την οποία συνυπήρξαν για δεκαοκτώ χρόνια.

TIP

Δεν θα ξεχάσω, στα τέλη του 2014, όταν επρόκειτο να κάνει λίφτινγκ στο «Kitchen Bar» στον Άλιμο που ήθελε τον Πέτρο Κωστόπουλο σε ρόλο… DJ και ονειρευόταν το πάνω μέρος του μαγαζιού να γίνει στέκι για τους «house-άδες». Το συζητούσαμε, το προχώρησε το πρότζεκτ, τον είχα προειδοποιήσει, όμως -και εκείνον και τον αδελφό του- πως το να κάνει «house-άδικο», «after-άδικο» τον πάνω όροφο δεν θα πετύχαινε. Το πρότζεκτ προχώρησε στραβά και γρήγορα κατέρρευσε. Η μηδαμινή ανταπόκριση απ’ τον κόσμο «μίλησε». Τότε, ήδη είχε πολλά χρέη.

Στιβ, ελπίζουμε όλοι ν’ ανακάμψεις και να πάει όπως ονειρεύεσαι η πώληση.

Ντονατέλλα Αδάμου