Στη Νέα Υόρκη θα ανάψει το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου!

25 Νοεμβρίου 2018 00:01

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όπως όλος ο κόσμος, έτσι και η Νέα Υόρκη, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου!

Το Rockefeller Center θα φιλοξενήσει και πάλι το πιο αναγνωρίσιμο Christmas Tree στον κόσμο. Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο θα ανάψει, στέλνοντας το εκτυφλωτικό του φως, σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα in.gr.

Με διεθνείς προσωπικότητες να βρίσκονται στο Rockefeller Center. Το δένδρο θα είναι δημιουργία ενός σημαντικού αρχιτέκτονα, του Daniel Libeskind, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski για τον στολισμό του.

Ένα δένδρο πραγματικά φαντασμαγορικό. Γεμάτο κρύσταλλα, τα οποία σκορπίζουν απίστευτη λάμψη και αισιοδοξία, είναι όμως και το  Baccarat Hotel, το οποίο αναμένεται να φιλοξενήσει αυτούς οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ένας κόσμος γεμάτος κρύσταλλα και λάμψη, για εκείνους βέβαια που οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί τους επιτρέπουν να μείνουν σε μια τέτοια πολυτελή μονάδα φιλοξενίας.

Κρύσταλλα και για τα ογκώδη βραχιόλια της Chanel (πάνω σε όνυχα), τα οποία «κλέβουν» ματιές στις exclusive boutiques του Γαλλικού οίκου, στη Μητρόπολη του πλανήτη. Η Νέα Υόρκη λατρεύει τη λάμψη των κρυστάλλων. Ταιριάζουν υπέροχα με τα Χριστούγεννα, άλλωστε!