Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο διάσημος σεφ, Τζέιμι Όλιβερ

Συντάκτης: Newsroom

26 Αυγούστου 2022 23:30

Δεν είναι η πρωτη φρά που ο Τζέιμι Όλιβερ έρχεται στην χώρα μας για γυρίσματα. Μέτα από τη Αίγινα που έκανε μερικά γυρίσματα για την εκπομπή του , τωρα έρχρται να προβάλει και… την συμπρωτεύουσα.

Στη Θεσσαλονίκη λοιπό  αναμένεται να βρεθεί το επόμενο διάστημα ο  σεφ Τζέιμι Όλιβερ, παρουσιαστής εκπομπών μαγειρικής που προβάλλονται σε όλο τον κόσμο.

Ο Βρετανός σεφ επέλεξε να εντάξει τη Θεσσαλονίκη στα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής σειράς ντοκιμαντέρ που προετοιμάζει.

Στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων της Unesco, στον τομέα της Γαστρονομίας, η Θεσσαλονίκη
Ο δήμος Θεσσαλονίκης πέτυχε την ένταξη της πόλης στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων της Unesco στον τομέα της Γαστρονομίας. Εξάλλου, μόλις πρόσφατα η Θεσσαλονίκη συμπεριλήφθηκε στους 50 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου που πρότεινε το περιοδικό Time ακριβώς για τη γαστρονομία της.

Τζέιμι Όλιβερ: οι γονείς του πούλησαν την παμπ όπου ξεκίνησε να μαγειρεύει

Ο Τζέιμι Όλιβερ ενοχλήθηκε πολύ από την απόφαση των γονιών του να πουλήσουν την παμπ που διατηρούν τα τελευταία  44 χρόνια στην περιοχή του Έσεξ.  Οι γονείς του, Τρέβορ και Σάλι, πούλησαν την παμπ που ονομάζεται The Cricketers σε μια αλυσίδα. Ο Τρέβορ δήλωσε:«Περάσαμε καταπληκτικά για όσο διάστημα λειτουργούσε η παμπ και το πανδοχείο, το οποίο ήταν και το σπίτι μας. μεγαλώσαμε εδώ τα παιδιά μας, εκπαιδεύσαμε και υποστηρίξαμε εκατοντάδες υπαλλήλους και κάναμε πολλούς φίλους».

 

Ο Τζέιμι είπε:«Θυμάμαι να νιώθω θαυμασμό από αυτό που συνέβαινε στην κουζίνα, που φαινόταν ένα ζωντανό μέρος όπου όλοι εργάζονταν και δημιουργούσαν χαρούμενοι» Όπως δήλωσαν πηγές, έχει καταλάβει ότι οι γονείς του έπρεπε να κάνουν αυτήν την κίνηση και να προχωρήσουν παρακάτω στη ζωή τους μετά από τόσα χρόνια εργασίας, αλλά αυτό δεν κάνει το γεγονός πιο εύκολο συναισθηματικά.