Στην αγκαλιά γοητευτικού άντρα η Φαίη Σκορδά (pics+vds)

Δημοσιεύθηκε: 17/04/2019 10:15

Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη φτωχομάνα και μη ξεχνιόμαστε. Η Φαίη Σκορδά απ’ την πανέμορφη «Νύμφη του Θερμαϊκού» ξεκίνησε την καριέρα της. Συγκεκριμένα, απ’ το Makedonia TV, όπου ήταν πουλέν. Όπως εξάλλου και τώρα. Στο θέμα μας όμως και στον γοητευτικό άντρα με τον οποίο στο φωτορεπορτάζ που παραθέτουμε, φαινόταν πως ήταν πολύ κοντά. Τόσο κοντά που είπαμε: «λες;»

Όχι όμως, απλώς η Φαίη πετάχτηκε στον βορρά και είδε όλους τους φίλους της. Μεταξύ αυτών, τον Σάββα. Και πόσταρε την κοινή τους λήψη, σχολιάζοντάς την – φυσικά. Όσο για τα προσωπικά της, όπως η ίδια συνηθίζει να λέει: «Μετά την γέννηση των παιδιών, είμαι κυρίως μαμά και δεν με νοιάζουν οι άλλοι τίτλοι όπως αυτός της συζύγου ή της συντρόφου». Βέβαια, έχει πει και ότι η μοναξιά είναι σκληρή. Όπως και να ΄χει, και στις δύο περιπτώσεις την καταλαβαίνουμε.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά και ο παιδικός της φίλος, Σάββας

Η super φωτογράφηση

Η παρουσιάστρια, όμως, αεικίνητη γαρ, δεν κάθεται ήσυχη. Ενέδωσε στον φωτογραφικό φακό κι έκανε κι ένα super shooting στην καρδιά της Αθήνας, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Απολαύστε την.

TIP

Εννοείται, με τη δίμετρη κορμάρα της μαγνήτισε τα βλέμματα και στο ξενοδοχείο όπου έλαβε χώρα το shooting και εκτός – στη σκιά της Ακρόπολης.

Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή φωτογράφηση της παρουσιάστριας στο κέντρο της Αθήνας! (video) | tlife.gr