Στην αγκαλιά πρώην της επέστρεψε η Ιωάννα Τούνη

Δημοσιεύθηκε: 19/09/2019 15:35
Στην αγκαλιά πρώην της επέστρεψε η Ιωάννα Τούνη

Με μία ανάρτηση στα social media η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε το χωρισμό της με τον Νώντα Παπαντωνίου, αμέσως μετά το ταξίδι τους στο εξωτερικό στα τέλη Αυγούστου.
Μάλιστα σε ερώτηση διαδικτυακού της φίλου απάντησε:
«Ο χωρισμός είναι οριστικός και αμετάκλητος», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι δεν μιλάνε και πως διαπίστωσε ότι ο πρώην σύντροφός της, την έχει μπλοκάρει από το Instagram.
Η ζωή όμως συνεχίζεται και προχωράει και η Ιωάννα Τούνη ξεπέρασε τον πρώην αγαπημένο της καθώς είναι σε σχέση με γοητευτικό νεαρό που και αυτός δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, με τον συγκεκριμένο άντρα διατηρούσε σχέση και στο παρελθόν, λίγο πριν η ίδια συμμετάσχει στο «My Style Rocks» και γίνει γνωστή.
Ο συγκεκριμένος άντρας δεν επιθυμεί καθόλου τη δημοσιότητα και αυτός είναι και ο λόγος που χώρισαν λίγο πριν γνωρίσουμε την Ιωάννα Τούνη μέσα από το ριάλιτι, αλλά και ο λόγος που δεν δημοσιεύουμε το όνομά του.
Ο 35χρονος να πούμε ότι κατάγεται από επαρχιακή πόλη της βόρειας Ελλάδας, αλλά ζει αρκετά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, έχει ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο, ενώ η Ιωάννα Τούνη τον επισκέπτεται πολύ συχνά στο μαγαζί που διατηρεί.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.