Ο Παράδεισος των κυριών : Το νέο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 21:00

Ο Παράδεισος των κυριών: Έρχεται στον Alpha!

Στην αρχή ήταν μόνο μία ιδέα, έπειτα έγινε όνειρο… κι όταν τα όνειρα μεγαλώνουν, μεγαλώνουν και οι πόλεις… και στις μεγάλες πόλεις τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα… ή καμιά φορά εφιάλτες…

Όμως τίποτα δεν τελειώνει ποτέ, αρκεί λίγη ευτυχία για να ξαναρχίσουν όλα… όπως έγραφε Εμίλ Ζολά.
Πάντα νικάει το καλό…
Καλώς ήρθατε στον «Παράδεισο των κυριών»!
«Ο Παράδεισος των κυριών», η νέα μεγάλη σειρά του Alpha κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη, την ίδια ώρα.
Μια πλούσια σειρά με φινέτσα και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη. Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του πολυτελούς καταστήματος κρύβονται ψέματα, έρωτες, επιθυμίες, ίντριγκες και δολοφονίες.
«Ο Παράδεισος των κυριών» ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο και γίνεται σύμβολο της νέας εποχής στην Αθήνα. Μιας εποχής που όλα αλλάζουν, μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη τσιμεντούπολη.

Ο Παράδεισος των κυριών: Γιατί η νέα σειρά του Alpha θα μας απασχολήσει;

Ο Παράδεισος των κυριών: Γιατί η νέα σειρά του Alpha θα μας απασχολήσει;

O Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε στο «Alpha τώρα» για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha «Ο παράδεισος των κυριών».

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στον «Σασμό» στον ρόλο του Καραπάνου, μίλησε για τη νέα σειρά στην οποία συμμετέχει.

«Ο Παράδεισος των κυριών είναι ένα πολυκατάστημα, κάτι σαν το Μινιόν που προσπαθούν να ανοίξουν δύο νέοι άνθρωποι που προσπαθούν να ανέβουν κοινωνικά και οικονομικά.

Την αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή. Συνεχίζουμε τα γυρίσματα. Έχει κάτι πολύ ενδιαφέρον. Είναι βασισμένη σε ένα έργο του Ζολά που το πήραν οι Άγγλοι και το έκαναν επιτυχία.

Η σειρά έχει μια ιδιαίτερη φινέτσα που δεν είναι εύκολο να αποδοθεί» είπε.

Στα εγκαίνια του καταστήματος θα υπάρξει ένας θάνατος που θα ταράξει το event. Θα ορθοποδήσει η επιχείρηση;

«Θα το δούμε. Εγώ προσπαθώ να τους καταστρέψω. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον και ο ρόλος και η σειρά» είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.