Στηβ Μιλάτος: ελεύθερος με εγγύηση μετά την απολογία του

27 Μαΐου 2022 18:28

Στηβ Μιλάτος: ελεύθερος με εγγύηση μετά την απολογία του

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του αφέθηκε ο Στηβ Μιλάτος. Ο πρώην παίκτης του Big Brother χθες το μεσημέρι πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας έπειτα από την 24ωρη προθεσμία που ζήτησε και πήρε.

Ο Στηβ Μιλάτος αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση, μετά από την απολογία του, η οποία είχε να κάνει με τα όσα υποστήριξε η 21χρονη Bρετανίδα τουρίστρια. Η τελευταία υποστήριξε ότι ο Μιλάτος τη βίασε στη Ρόδο. Η είδηση δημοσιοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, με το νεαρό μοντέλο να δηλώνει από την πρώτη στιγμή. απόλυτα αθώος, λέγοντας ότι δεν έχει κάνει τίποτα από όλα όσα τον κατηγορούν.

Το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή T-live προβλήθηκε η τελευταία εξέλιξη σχετικά με τον Στηβ Μιλάτο και την καταγγελία για βιασμό εις βάρος του. Με τον δικηγόρο του, Στέλιο Αλεξανδρή, να ανακοινώνει ότι ο εντολέας του, μετά και την απολογία του, αφέθηκε ελέυθερος με χρηματική εγγύηση. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι αληθής η καταγγελία της, εφόσον από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε κάποιο σημάδι. Δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα. Κατέθεσε ψευδώς και η φίλη της».

Με τη σειρά της, στην εκπομπή μίλησε και η ιατροδικαστής Πολυξένη Χατζηγιάννη, η οποία και είπε ότι από τις εξετάσεις δεν προκύπτει κανένα σημάδι βιασμού, αλλά ούτε και κακώσεις ή άλλα σημάδια. «Με βάση το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν προκύπτει καν συνουσία, αυτό σημαίνει ότι ήταν κάτι πολύ μικρό και κάτι απόλυτο συναινετικό. Δεν βρέθηκαν ούτε κακώσεις στο σώμα της κοπέλας, ούτε φθορές, ούτε που να προκύπτει την άσκηση βίας», ανέφερε η Πολυξένη Χατζηγιάννη.

Μάλιστα, σύμφωνα με όλα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, ακόμα και το ζήτημα του αυτοτραυματισμού της κοπέλας που πρόταξε ο δικηγόρος της αμφισβητείται, μιας και δεν υπήρξαν ευρήματα.

Η 21χρονη Βρετανίδα υποστήριξε ότι ο βιασμός έγινε σε χωράφι της Ρόδου, έπειτα από διασκέδαση των δύο τους. Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του Big Brother τόνισε ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική.