Στηβ Μιλάτος: Στον ανακριτή μετά από καταγγελία για βιασμό στη Ρόδο

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 10:37

Ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ύστερα από καταγγελία Βρετανίδας σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου για βιασμό από τον πρώην πανελιστας ο οποίος εργάζεται ως υποδοχή σε νυχτερινό κέντρο του νησιού.

Ο συνήγορος του Στηβ Μιλάτος μίλησε αποκλειστικά στην πρωινή εκπομπή του Alpha Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στο περιστατικό καταγγέλλοντας την Βρετανίδα ότι έστησε όλο το γεγονός ενω συνευρεθεί μαζί του συναινετικά.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα αναφέρει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, ότι υπήρχε συναινετική ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Θεωρώ ότι μια πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την ανάκριση να αφεθεί ελεύθερος. Πιστεύω ότι αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχτούν στο ακροατήριο».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Βρετανίδας καταγγέλλουσας, Γιάννης Κοκκινογένης,δήλωσε: “Έχει διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εύρεση γενετικού υλικού αργά χθες το βράδυ και αυτή τη στιγμή η εντολέας μου βρίσκεται στην ασφάλεια για διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα”.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας η Βρετανίδα έφυγε μαζί με τον Στηβ Μιλάτος, που έγινε γνωστός μέσα από το Big Brother από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο γνωρίστηκαν ώστε να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε άλλο μαγαζί ενώ κατέληξαν σε ένα εγκαταλελειμμένο.

Οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές του νησιού ερευνούν την υπόθεση και περιμένουν τα αποτελέσματα από τις ιατρικές εξετάσεις ώστε να καταλήξουν στο αν η υπόθεση θα μπει στο αρχείο ή θα προχωρήσουν σε διώξεις κατά του μοντέλου.