Στηβ Μιλάτος: Τι έγραψε αφού αφέθηκε ελεύθερος

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 22:30

Στηβ Μιλάτος: ελεύθερος με εγγύηση μετά την απολογία του

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την αποφυλάκισή του έκανε πριν λίγη ώρα ο Στηβ Μιλάτος.

Το μοντέλο που τις προηγούμενες ημέρες συνελήφθη στη Ρόδο έπειτα από καταγγελία 21χρονος Αγγλίδας για βιασμό, αφέθηκε τελικά ελεύθερος καθώς μετά τις απαραίτητες έρευνες δε βρέθηκε κανέναν στοιχείο που να μαρτυρά την ενοχή του. Σύμφωνα μάλιστα με όσα είπαν οι δυο δικηγόροι του στην εκπομπή Τ-Live, ο Στηβ Μιλάτος καλείται πλέον να καταβάλει χρηματικό ποσό της εγγύησης, ύψους 2.000 ευρώ και να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα. (δες εδώ όσα είπαν οι δικηγόροι του για την αποφυλάκισή του)

Λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του, ο Στήβ Μιλάτος έκανε και την πρώτη του ανάκριση στο instagram, Συγκεκριμένα, ο Στηβ Μιλάτος δημοσίευσε μια εικόνα η οποία γράφει:

«Quote of the day: What define us is how well we rise after falling (μότο της σημερινής ημέρας: αυτό που μας καθορίζει είναι το πόσο εύκολα σηκωνόμαστε μετά την πτώση}.

Στηβ Μιλάτος: ελεύθερος με εγγύηση μετά την απολογία του

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του αφέθηκε ο Στηβ Μιλάτος. Ο πρώην παίκτης του Big Brother χθες το μεσημέρι πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας έπειτα από την 24ωρη προθεσμία που ζήτησε και πήρε.

Ο Στηβ Μιλάτος αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση, μετά από την απολογία του, η οποία είχε να κάνει με τα όσα υποστήριξε η 21χρονη Bρετανίδα τουρίστρια. Η τελευταία υποστήριξε ότι ο Μιλάτος τη βίασε στη Ρόδο. Η είδηση δημοσιοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, με το νεαρό μοντέλο να δηλώνει από την πρώτη στιγμή. απόλυτα αθώος, λέγοντας ότι δεν έχει κάνει τίποτα από όλα όσα τον κατηγορούν.

Το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή T-live προβλήθηκε η τελευταία εξέλιξη σχετικά με τον Στηβ Μιλάτο και την καταγγελία για βιασμό εις βάρος του. Με τον δικηγόρο του, Στέλιο Αλεξανδρή, να ανακοινώνει ότι ο εντολέας του, μετά και την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι αληθής η καταγγελία της, εφόσον από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε κάποιο σημάδι. Δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα. Κατέθεσε ψευδώς και η φίλη της».

Με τη σειρά της, στην εκπομπή μίλησε και η ιατροδικαστής Πολυξένη Χατζηγιάννη, η οποία και είπε ότι από τις εξετάσεις δεν προκύπτει κανένα σημάδι βιασμού, αλλά ούτε και κακώσεις ή άλλα σημάδια. «Με βάση το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν προκύπτει καν συνουσία, αυτό σημαίνει ότι ήταν κάτι πολύ μικρό και κάτι απόλυτο συναινετικό. Δεν βρέθηκαν ούτε κακώσεις στο σώμα της κοπέλας, ούτε φθορές, ούτε που να προκύπτει την άσκηση βίας», ανέφερε η Πολυξένη Χατζηγιάννη.

Μάλιστα, σύμφωνα με όλα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, ακόμα και το ζήτημα του αυτοτραυματισμού της κοπέλας που πρόταξε ο δικηγόρος της αμφισβητείται, μιας και δεν υπήρξαν ευρήματα.

Η 21χρονη Βρετανίδα υποστήριξε ότι ο βιασμός έγινε σε χωράφι της Ρόδου, έπειτα από διασκέδαση των δύο τους. Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του Big Brother τόνισε ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική.