Στο σπίτι της αναρρώνει η Άννα Φόνσου – Τι ανακοίνωσε το Σπίτι του Ηθοποιού;

Δημοσιεύθηκε: 27 Ιανουαρίου 2020 10:13
Στο σπίτι της αναρρώνει η Άννα Φόνσου - Τι ανακοίνωσε το Σπίτι του Ηθοποιού;

Η Άννα Φόνσου κατά τη διάρκεια της παράστασης «7 Αναζητήσεις» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το βράδυ του Σαββάτου ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και λιποθύμησε. Η γνωστή ηθοποιός με το που εμφανίστηκε πάνω στην σκηνή και άρχισε το μονόλογο της για τις αναζητήσεις στην καταστροφή της Σμύρνης, φώναξε προς το κοινό: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω» και κατευθύνθηκε προς τα παρασκήνια όπου και λιποθύμησε.
Σύμφωνα με την Ντέπυ Γκολεμά που παρακολουθούσε την παράσταση, η γιατρός της παρείχε αμέσως τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Η Άννα Φόνσου δεν θα εμφανιστεί στην αποψινή θεατρική παράσταση.

Η ανακοίνωση του Σπιτιού του Ηθοποιού για την υγεία της Άννας Φόνσου

Ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Άννας Φόνσου εξέδωσε το Σπίτι του Ηθοποιού. Όπως αναφέρει στον κείμενο που ανήρτησε στο facebook «η πρόεδρος μας Άννα Φόνσου θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για το μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά την υγεία της. Καλό είναι να μην κάνουμε τόσο τραγικό ένα λιποθυμικό επεισόδιο που της συνέβη χθες στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, έπειτα από ίλιγγο που αισθάνθηκε. Παρά την έντονη αδιαθεσία της απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο γενναία είναι προετοιμάζοντας το κοινό λέγοντας του πριν αποχωρήσει «συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο»»

«Βρίσκεται σπίτι της και όχι σε κάποιο νοσοκομείο όπως πολλοί έγραψαν. Ο γιατρός της συνέστησε ηρεμία και ξεκούραση για λίγες μέρες σε συνδυασμό με σωστή φαρμακευτική αγωγή», προσθέτει στην ανακοίνωσή του το Σπίτι του Ηθοποιού.