Στο νοσοκομείο η Ελένη Βιτάλη

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουλίου 2022 15:00

Στο νοσοκομείο η Ελένη Βιτάλη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως το βράδυ της Δευτέρας 25/7 η Ελένη Βιτάλη, όπως έγινε γνωστό μέσα από την τοπική ιστοσελίδα της Ρόδου, rodiaki.gr.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία της στο νησί των Ιπποτών, καθώς αισθάνθηκε έντονους πόνους στη μέση.

Η εταιρία διοργάνωσης της συναυλίας εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση για την Ελένη Βιτάλη.

«Δυστυχώς δεν είναι τα πάντα προβλεπόμενα. Ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα υπάρχει.

Η κυρία Βιτάλη ενώ βρισκόταν επί σκηνής ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία. Με έντονους πόνους στην μέση ένιωσε πως θα σωριαζόταν επί σκηνής. Προτίμησε να αποχωρήσει, παρά να συμβεί κάτι τέτοιο. Πριν την συναυλία ήταν μια χαρά. Μας είπε ότι 40 χρονιά, είναι η πρώτη φορά που της συνέβη κάτι τέτοιο. Άλλωστε και για μας αυτή ήταν η τρίτη φορά που συνεργαστήκαμε με την κυρία Βιτάλη και όλα ήταν άψογα πάντα.

Ευχαριστούμε το νοσοκομείο Ρόδου για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Εμείς σαν διοργανωτές ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο που γέμισε το θέατρο μεσαιωνικής τάφρου.

Το ποιοι είμαστε νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος το γνωρίζει και το έχουμε αποδείξει τα τελευταία 10 χρόνια με τις δουλειές μας. Δυστυχώς όμως συμβαίνουν και τα απρόοπτα-ανθρώπινα. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας όποιος επιθυμεί μπορεί με το εισιτήριο της χθεσινής συναυλίας, να παρακολουθήσει δωρεάν κάποια από τις επόμενες εκδηλώσεις μας.

Επίσης ένα μεγάλο συγγνώμη εκ μέρους της κυρίας Βιτάλη για το χθεσινό συμβάν. Και όπως μας είπε, επιθυμεί κάποια στιγμή να έρθει για μια δωρεάν συναυλία στην Ρόδο, για τον κόσμο που την έζησε το συμβάν».

Ελένη Βιτάλη: «Τα κορίτσια και τα αγόρια ταλαιπωρήθηκαν, αλλά οι κύριοι που ξέρουν να κάνουν τον μάγκα στον αδύναμο θα μαζευτούν τώρα»

Οικοδέσποινα στο “Σπίτι με το MEGA“θα βρεθεί η Ελένη Βιτάλη. Με αφορμή αυτό παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”.

Αρχικά η ίδια είπε: “Καλώ μουσικούς στο σπίτι με τα μέτρα που πρέπει και δεν νιώθω ότι έχω αποκοπεί από το τραγούδι. Δεν ισχύει ούτε το όσο ζω θα τραγουδάω, ούτε ότι σταματάω, ρολάρω με τη ζωή. Δεν είμαι κύβος, αλλά πορτοκάλι”.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που υπάρχουν στο χώρο του θεάματος“Είναι απαράδεχτα. Έρχεται κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου. Τα κορίτσια και τα αγόρια ταλαιπωρήθηκαν, αλλά οι κύριοι που ξέρουν να κάνουν τον μάγκα στον αδύναμο θα μαζευτούν τώρα” είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Βιτάλη εξομολογείται: «Δεν αγαπήθηκα από τους δικούς μου ανθρώπους, με ζήλευαν»

Σοκάρει με τα λόγια της η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη Αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ δήλωσε ότι η δική της άνθρωποι δεν την αγάπησαν ποτέ αλλα την  ζήλευαν.

«Στην αρχή, ανεβαίνοντας αυτή τη… σκαλίτσα πικράθηκα πολύ από τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν με αμφισβητούσαν, αλλά ένιωσα μια ζήλεια, και από πολύ δικούς μου, πιο δικούς μου δεν γίνεται. Πικράθηκα πολύ από τους δικούς μου ανθρώπους. Με αγάπησε πολύ ο κόσμος, αλλά οι δικοί μου άνθρωποι δεν με αγάπησαν πολύ.

Ένιωθαν ότι τους έκλεβα τη δόξα. Από τους ξένους αγαπήθηκα, από τους δικούς μου όχι. Αγαπήθηκα από τους δικούς μου όταν ήμουν παιδί και αυτό με κράτησε. Μετά όμως δεν γνώρισα αγάπη, γνώρισα ζήλια. Στεναχωριόμουν κι έπεφτα ψυχολογικά. Έχω περάσει πάρα πολλές στεναχώριες»