Στο «σφυρί» η πολυτελής έπαυλη που γίνονταν τα γυρίσματα των «Keeping Up With the Kardashians»!

Δημοσιεύθηκε: 26 Νοεμβρίου 2020 22:30
Στο «σφυρί» η πολυτελής έπαυλη που γίνονταν τα γυρίσματα των «Keeping Up With the Kardashians»!

Έναντι του ποσού των 7,99 εκατ. δολ. – Η πολυτελής έπαυλη δεν ανήκε στην οικογένεια Καρντάσιαν

Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι της αμερικανικής αυλαίας ρίχνει αυλαία μετά από 14 χρόνια παρουσίας. Ο τελευταίος κύκλος του «Keeping Up With the Kardashians» όπως έχει ανακοινώσει η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 και θα είναι και ο τελευταίος.

Αυτό που χαρακτήριζε το ριάλιτι όλα αυτά τα χρόνια πέρα από τις οικογενειακές κόντρες ήταν η χλιδή. Τα γυρίσματα γινόντουσαν σε μια υπερπολυτελή έπαυλη η οποία φυσικά δεν ανήκε στην οικογένεια.

Με το τέλος των γυρισμάτων η έκταση των 730 τετραγωνικών μέτρων βγαίνει στο σφυρί έναντι του ποσού των 7,99 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εν λόγω ιδιοκτησία παρουσιάζονταν στο ριάλιτι ως το σπίτι της Κρις Τζένερ, όμως εκείνη δεν έζησε ποτέ εκεί. Ήταν αποκλειστικά ο χώρος των γυρισμάτων.

Το εξωτερικό του λεγόμενου «ψεύτικου σπιτιού της οικογένειας Kardashian» σύμφωνα με το Real Deal έχει πρωταγωνιστήσει και στις σειρές «True Blood», «American Horror Story», «Chelsea Lately» αλλά και σε μια διαφήμιση της Victoria’s Secret.

Η βίλα μεσογειακού στιλ βρίσκεται σε μια έκταση περίπου 38.000 τετραγωνικών ποδιών, και περιλαμβάνει επτά υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια. Διαθέτει κουζίνα υψηλών προδιαγραφών, πισίνα με αλμυρό νερό και πολυτελείς εξωτερικούς χώρους.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.